Gossip girl

Idag har jag bara legat framför Gossip Girl. Imorgon vet jag inte vad som händer.
Alla lov förutom sommarlov och jullov suger. Så sjukt tråkiga! Nu ska jag fortsetta att kolla på Gossip Girl. Seeya tomorrow!

HAHA




Ork

Ja orkar inte sitta vid datorn mera ikväll så tänkte blogga via blogg.se appen. Idag så träffade jag Mirre och Jossan. Vi övade inte på dansen, nästan inget alls. Vi visade bara för Mirre vad vi hade kommit på. Men aja, vi gick och provade på balklänningar istället eftersom man snart måste köpa det, och vi hittade helt underbara klänningar! Jag tycker att Jossan och Mirre hittade sina till balen, jag hittade en rosa men ska kolla lite mer på torsdag eftersom då ska vi kolla på de igen fast att Avz och Vera är med.
Om en halvtimme börjar Big Brother så ska kolla på de och sen gå och lägga mig, känner att jag behöver sömn! Bloggar lite mera imorgon äm vad kag har gjort idag.
Godnatt readers!!!!!


Tisdag

Godmorgon!
Klockan halv ett ska jag och brudarna vara hos Mirre och vi ska öva lite på vår dans som måste vara klar till nästa vecka. Vi måste dansa i två min och vi har inte ens kommit på hälften..  Lite av dagens planer :)


Freak


Black and white



Längtan

Idag har jag varit barnvakt. Det var kul! Drog ut till stan med min syster och så köpte vi lite tröjjor till henne och en intensiv hårkur till mig från Sachajuan.
Var inne i Hollister och ni förstår inte hur snygga sommarkläder dom har fått in där! Synd att pengar inte växer på träd för skulle behöva de nu :/


Jag borde skaffa en tumblr..















Drömmar

Sitter just nu och kollar på Big Brother. Hanna W är världens skäämt haahha!
Var ute en sväng med en kompis och fixadee en sak. Imorgon ska jag vara barnvakt hela dagen åt min syster, vi ska kanske ut till stan, vi får se hur de blir :)


Drog ut en sväng


New in


(shit va smutsig spegel..)


Älskar den! ♥

Iceskating

Sitter just nu och mailar iväg mitt CV för sommarjobb. I helgen ska jag gå runt i butiker för att söka och så ska jag söka inom stockholm stad. Tycker att det är viktigt att sommarjobba, då förstår man att man inte kan få allt serverat på silverfat osv, och sen är det ju roligare att få pengarna och känna sig stolt över dem.

Runt halv tio idag så var jag hos pappa och där åt vi värsta frukosten. Är fortfarande mätt av den och orkar inte äta något. Det blev en massa äggröra, bacon, rostat bröd och oboy :) Efter det åkte vi till Björknäs (jag tror att det hette så) och åkte skridskor. Sen blev det en rundtur till mina barndomstrakter där jag växte upp och såg allt med nya ögon. Gud vad allt var litet! När jag var mindre verkade allt dubbelt så stort :o
Efter det åkte vi till Nacka Forum och pappa köpte en assnygg jeansjacka till mig. Är sååå nöjd :D (visar i nästa inlägg)


Aaaaaaw!



Älskar Chuck och Blair!!! ♥




Kan inte kolla på denhär videon utan att bli tårögd :/

Plans

Nu kan man äntligen sitta ner och ta det lungt.
Hos pappa så käkade vi, hade fredagsmys medan vi kollade på melodifestivalen och på lite resor. Haha, älskar när min bror och syster säger att dom ska brotta ner mig och så hoppar båda två på mig men så ligger plötsligt båda på golvet, haha!
Imorgon ska jag åka dit tidigt på morgonen för att äta en braakfrukost innan vi åker till något ställe i nacka där vi ska åka skridskor, sen senare på kvällen ska jag kanske träffa en kompis. Bloggar mer om det imorgon!


Hat.

Asså jag hatar den här. Ni förstår inte hur mycket jag hatar den. Varje gång jag ser den får jag rysningar.

Humor



Morning

Godemorgon allesammans!
Sitter här och lyssnar på lite musik och sånt. Idag ska jag träffa pappa och vara hos han, alltså blir det en lugn dag.
Btw, är det någon annan som har blivit beroende av spelet Draw Something??? Sitter och kör det hela tiden, det är askul!
Har inte så mycket att skriva om, steg liksom nyss upp så.. Det får bli mer senare. :)


ÄNTLIGEN SPORTLOV!

Glömde bort att vi har sportlov nu, det skrev jag automatiskt på förra inlägget haha, börja tänka på det nu. Fyfaskien vad najs! Sova till typ 12-13 varje dag och bara chilla o partej på dagarna! ^^



Inte för att jag ska åka skidor, det blir onsdagen efter sportlovet. Kungsberget med Vera och Jossan, fiesta på bussen, here we go!!!!


Outfit


Jacka - Zara
Kofta - Odd Molly
Linne - Adidas
Jeans - Gina Tricot
Väska - Desigual


Between the sparks

Hejsan!
Idag har jag varit grymt trött, har nästan somnat sittandes flera gånger, ögonlocken bara föll ner gång på gång...
Har inte varit i våran korridor på hela dagen idag så har inte sett hur det ser ut nu, men hittade en bild på fb. Gud va fult, dom har rivit upp hela golvet och det finns inga skåp där, hahhaha!

Efter skolan så åkte jag, Vera, Jossan och Avz till Espresso House för att fika och ha en massa girltalk, det var hur mysigt som hellst. Vi planerade hela sportlovet, helt upptagen nästan alla dagar utom halva lördag o söndag :p
Är fortfarande riktigt trött men ska hålla mig vaken ända tills bigbrother börjar och det är bara om ungefär 2 timmar så..


Älska chailatte!

 



VARNING; GAMLA BILDER



5:ans fjortisperidoer, HAHAHHAHA, dör!!!!

 


Nyår 2009/2010

 






hahaha, sista bilden!!! Vi skulle gå och kolla New Moon..
Varför kan jag inte ha gener så att jag får aslångt hår? Mitt hår slutar växa när det har vuxit lite längre än axlarna, jag tycker att jag ser så mycket bättre och mognare ut me längre hår...

 



Nyår 2010/2011

 





Hade min anorexia tid då jag bara vägde 57-58 kilo och åt inte alls mycket! Asså förra vintern bara :o

 






seena nätteeer!

 




Vår!

Jag älskar vädret som vi hade idag, fy vad man blev glad! Himlen var helt blå, det var nästan inga moln i luften, det var varmt ute, fåglarna kvittrade osv. Man fick verkligen vårfeelings, sommaren är här snart :D Juste, hörde också årets första motorcykel, och när jag hör en motorcykel får jag värsta vårkänslorna för dom tar man fram när det så är det vår!


Crazybanana


In my head

Idag var det en asskön dag i skolan. Vi kollade på skolbio och det var Submarine. Jätteflummig film!! Sen så hade vi bara svenska och svengelska efter det och vi gjorde inget speciellt.
Sen när jag kom hem har jag suttit och läst Solo och duschat litee.
Juste! Victoria och Daniels barn föddes idag, det blev en tjej vilket betyder att det blir en till kronprinsessa!  Dom verkade så glada under presskonferensen, aaw.



Wanties


Orkade inte göra någon avancerad redigering såhär på kvällskvisten då bigbrother slutade precis. Haha de e så kul, den där Hanna W gör ju hela programmet!!!!
Iallafall. Det dääär vill jag ha! Asså gud, skulle bli överlyckig om allt dedär skulle ligga på min säng någon dag då man kommer hem från skolan! Ska köpa en av dom blåa klänningarna någon gång  denna månad, sen får vi se om jag köper något mer. Båda klänningarna bar bar rygg, me like!

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig för att imorgon klockan 9.00 ska vi stå utanför biografen Victoria för att vår klass ska kolla på skolbio. Tyvärr så kommer jag inte ihåg vilken bio de va vi skulle se, någon dålig tror jag...
Aja, sovgott readers!

Ben.

Jag tycker att det är asfint när man ser lite av nyckelbenen och höftbenen. Asså det ska verkligen inte synas för mycket för då ser det ut som om man har anorexia, utan det ska vara diskret. Mina nyckelben syns sådär perfekt diskret under håret och me like! Men mina höftben är bara synliga när jag ligger ner, haha.
Men det är inte fint då man ser nyckelbenet ända till axeln, för det är ju där den slutar, och det är inte heller fint att ha för spetsiga höftben..

Just my oppinion!


10 saker du kanske inte visste om mig.

1. Jag avgudar oboy.
2. Jag tycker att det är asskönt att kunna börja gymnasiet och slippa min gamla klass eftersom den är så jobbig, ni fattar inte. Vi har inte ens tjänat ihop pengar till någon klassresa och nu i sista minuten så börjar vi kämpa för det, jag hoppas vi lyckas iallafall... Men det ska bli skönt att få börja om och slippa alla jobbiga människor.
3. Jag berättar/pratar aldrig om mig själv. Ingen känner mig egentligen, ingen vet hur jag har det, hur jag lever osv. Tycker att det är så obekvämt att sitta och prata om mig själv och mina problem för det tyks endå bara uttråka personen man berättar till eftersom personen ofta inte bryr sig.. Ibland är det jävligt jobbigt.
4. Jag Har väldigt svårt att lita på människorrrrrrrr.
5. Jag tycker att NO är ett jätte tråkigt ämne och har ofta svårt att koncentrera mig på det, om det inte gäller något om astronomi.
6. Jag har fotfobi. Jag sover t.o.m med strumper, men brukar kunna sparka av mig dom på natten..
7. Jag skulle aldrig kunna bli lärare eftersom jag blir lätt irriterad när folk inte förstår...
8. Jag gillar inte när folk tar bilder på mig, även om det är med min egen kamera, hahahhaha! Jag kan bara ta bilder på mig själv :p
9.Jag har något fel på mig eftersom jag måste hela tiden röra på mina ben på något sätt.. Kan inte sitta still...
10. Vill att det ska hända saker hela tiden, annars känns det som om jag håller på och dör. Om jag är inne en hel dag har jag för mycket energi i mig och blir för speedad..


Min FB-profil, fiin va!? Ger verkligen en Kalifornia feeling


Myyys

Tjenaree!
Någon i vår skola har typ gjort en vattenläcka så att golvet har börjat möggla, så igår tömde vi alla skåp och dom kommade dagarna plus idag så måste vi bära med alla böcker vi ska ha! Asså försök förstå hur jobbigt det är, vi kommer ha hur mycket lektioner som hellst, på fredag har vi alla man kan ha -.-
Idag var dagen extra tung och extra jobbigt bara för att vi måste släpa dom där tunga böckerna och jackan överallt, för om man lämnar den någonstans blir man ju rånad.
Som tur var fick vi sluta två timmat tidigare :))) Så jag och fille drog och fikade i Waynes och satt där i aslängee sedan gick vi runt i ringen för att checka läget liksomm ^^



Just nuuu, myysoutift. Är det någon mer som alltid byter om direkt när man kommer hem till myskläder? Jag hatar att gå runt i jeans hemma...

Sorryyy!!!

Har haft så fullt upp idag! Direkt efter skolan var jag tvungen att åka och hämta mina syskon och sen satt jag barnvakt ända till halvåtta. Efter det var det att hoppa in i duschen och plugga till musikprovet vi har imorgon ända till 22.00 för då börjar Big Brother... Nu ligger jag i sängen och ska släcka efter det här inlägget. Godnatt readers!!!!!


Think about this.

Blir så upprörd när folk klagar över andras utseenden och kroppar. Visst, man kollar alltid på alla med ett kritiskt öga och placerar olika människor i olika fack, men varför?
Alla föds olika. Man bestämmer ju inte sitt utseende. Om man skulle kunna göra det skulle alla se helt likadana ut. Det här är mest känsligt för tjejer tror jag. Bland tjejer går det mer skitsnack och man klagar mer på andra.

Men nu vill jag prata det här om kroppar, det har blivit så himla hett i bloggvärlden. I säkert varenda blogg så skriver man om hur man skulle vilja se ut och inte vilja se ut.
Men där är det precis samma sak. Alla föds med olika kroppar. Vissa är pinnsmala, andra mulliga, några har stora bröst, inga kurvor, långa ben, korta armar, stora höfter, alla är ju unika! Förut hade jag jätte stora komplex över mina höfter. Jag har alltid tyckt att dom är för stora. Ville ha små höfter, men nu har jag lärt mig att acceptera dom och tycker att det passar perfekt på mig.

Somsagt, alla är unika. Alla har föds med en speciell kroppsform eftersom att det finns ingen annan med just den kroppsformen. Visa självförtroende, låt ingen trycka ner dig, den som trycker ner dig är endå avendsjuk för varför skulle hon/han annars kasta komentarer omkring sig?




Första bilder: Tycker att det är fett modigt att Dessie visade upp sin kropp, men såklart skulle Kissie dirket komma och göra narr av henne, oväntat liksom. Hon säger att hon tyckte att det var en urdum ide men endå så står hon och posar i underkläder/bikini? Hmmm...?

 


New in

Idag investerade jag ett par nya stövlar, dock inte Hunters, men de har samma modell. De kommer från Nilson Shoes och jag älskar dom. Så enkla och kan verkligen matcha upp en outfit.



Ignorera min smutsiga sko..


Hurt

Hejsansvejsan.
Har så sjukt ont i magen, hatar när det är såhär. Hoppas det går över snart för tog en värktablett ^^
Jag tyckte att vi hade en rätt så chill dag i skolan idag. Efter skolan åkte jag med min syster in till stan för att köpa ett par stövlar, visar i nästa inlägg.
Nästa vecka är det lov också! TAGGA SPORTLOOOV!!!!!



Min asfula, men endå coola mugg som jag gjorde på bilden!


Wait for a sec

Va ute i stan me syrran o köpte en liten grej. Visar snart :)))


Friendship forever

Jag förstår inte varför inte tjejer står upp för varandra?
- Varför tjejer inte kan hålla tassarna borta från andras killar?
- Varför alla tjejer kallar varandra för horor?
-

En riktig vänskap är värd mer än ett förhållande som ändå inte kommer hålla hela livet. En vän som stöttar dig när du står där tomhänt, när du behöver det som mest. Någon du kan öppna dig för vad det än handlar om. Någon du skrattar med tills du får träningsverk i magen. Någon du kan springa runt med i klackskor som förstår att allt tar extra långt tid just då. Någon du kan fixa dig med i flera timmar utan klagomål. Är det inte så livet ska vara?

Menar absolut inte att man ska ignorera i kärleken. Men att man aldrig ska vända en vän ryggen för kärlek och låta kärleken ta kontroll över en själv.








Shiet va gammal bild! Från sjuans skolavslutning, kommer fortfarande ihåg den dagen! Ser ut som Albert Einstein

Big Brother


Lathet.

Måste egentligen plugga. Ligger lite efter i matten och så måste jag göra NO fyskien för att lära mig det till nationella vi har, ska nog börja snaaart...
Träffade pappa också. Vi gjorde inget speciellt. Kollade på kläder och snackade en massa.
Jag har en känsla över att jag har en jätte tråkig blogg.. men jag är så trött varje dag.. Men aja, det får bli ändring på det på sportlovet, yeehaa!

Funderar på att klippa håret lite. Mitt är så sjukt slitet och jag hatar det på grund av att det är slitet. Får lite panik.. Ska nog säga till mamma att hon får boka tid hos en frisör ^^


We party all night long

Vera och Jossan åkte nyss hem. Fyfasen vad kul vi hade!
Träffades typ 20.00 o hängde någonstans och kom hem helt förfrysna, dygnsura, fast glada vid typ 22.00 haha, Jossans fingrar va helt vita :o
Sen chillade vi hos mig, redbull partey! Hade minifest me flashlight osv. Shööna cheyer!




My dream was to fly,

Hello! Träfffade Vera och Jossan lite snabbt i fridhemsplan och vi ska ses vid 7 igen.  Dom ska sova över hära så de kommer bli en crazy night!
Hoppas er lördag också blir mega kul :) "Helger ska vara roliga..."



To the left, to the right

Tjenaree!
Idag vet jag inte hur planerna ser ut, antingen kommer tjejerna hit och sover över eller så är jag helt ensam hemma... hmm?
Aja, det klarnar upp sig inför ikväll iallafall!




I några veckor har jag och avz suttit och kämpat med vår radio i tekniken och igår blev den färdg. Den funkar och allt! Och såklart är den asball ^^


depp

.

Älska <3


Lyssna! Ascool gjort. Det är en kille som har lagt ihop en massa scenser från olika filmer och tagit ljudet ifrån dom och gjort en låt. Min favorit är den första!

Livet leker


Dagens låt.



Miss summerr


Tog Hammarstran/Ragunda med strom.

 


Gick vilse i skogen med min kusin när vi skulle rasta hunden. Vi var sjukt rädda för att de skulle komma en björn eftersom det bor en björn vid den där skogen där vi gick. Tillslut kom vi fram till det där övergiva huset, scaryscary men om man ska bo där så ska man vänja sig vid övergivna hus.. Vi gick tågspåret hemåt och var livrädda ifall ett tåg skulle köra över oss..


Övergiven skola.
Och så finns det en övergiven ica, herrgård, flera hus, pensionat osv.. Det sägs att det spökar i icat, pensionatet och ett hus vid tågspåret.....



Åkte till Finland. Cyklade varje dag, vilken vältränad ass ja hade när ja kom hem.. Alla cyklar i Finland.

 






Solade och badade nästan varje dag!

 







Träffade min gamla super sexiga barndomsvän Senja som jag inte sett på år!



And we went crazy! Så sjukt kul brud, precis som jag, vill att det ska hända saker hela tiden :)))
Drog på någon booring festival som vi bestämde oss för att gå och bada på istället, och om man inte har bikini kör man på underkläder hhaha! Det åkte förbi en massa coola båtar, en va en bilbåt? :o

 


Blev gaaanskaaaa bruuun..

 






Hade j*vligt kul i Finlands vattenland Serena!

 



Hade kul i finlands nöjesfält.


Skjuuut ihjäl mig


Alla hjärtans daag

Någon mer än jag som tycker att alla ♥ dag är överskattad? Det är väl mysigt när man har en pojkvän/flickvän men man behöver inte tjata över att man e forever alone eftersom man är det alla andra dagar om året ^^
Igår så kollade vi Shoo bre. Den var inte alls bra. Skådespelarna sög på att skådespela och säga sina repliker med inlevelse. Helt värdelös att slösa pengarna på och som tur gjorde inte vi det ;)

Idag så hände inget speciellt. Efter skolan så drog ja o Andres till Filip och där bakade vi tigerkaka med nutella (nyttiga vi är) o kollade på TV, hehe. Vid 18.00 någon gång så träffade jag mamma och syrran och vi gick till Mandarin City för att äta middag, mums! Nu har jag bara otroligt ont i magen och börjar må illa över att höra ordet mat..
Har kännt mig så ofräsh idag, hatar den känslan, så snart ska jag hoppa in i dushen o få känna mig fräsh igen :))




Förhandsvisning!

Imorgon ska jag, Vera, Jossan och Avz på förhandsvisning på Shoo Bre. Hoppas den är braa!! Säger imorgon hur den var, nu måste jag plugga. Seeya!


Outfit + facelook



Gymnasievaal

Håller på med det nu. Är så nervös, jag vet inte varför? :o Hoppas att jag har valt rätt nu. Gjorde 6 olika val, globen som första hand. Vill komma in i de så gärna, annars dör jag typ.. Tänk att börja om med helt nya människor och allt, awsome!
Idag träffade jag tjejorna och vi gick och fikade på ett coolt hipster café. Vi snackade en massa och planerade helgen och så :)
Imorgon har vi skola och vi har något slags test som jag måste läsa på till.




Melodifestivalen

Sitter och kollar på melodifestivalen, Ulrik Munther va bäst, inga bra idag..
Hos pappa så åt vi o tacos och gosade me deras dvärghamstrar, så sjukt söta!!




Så sjukt små. Hur kan det finnas så små varelser? När dom kurade ihop sig till små bollar så dog man!
Älskar smågnagar djur. Har haft ett par gerbiler men sålde dom pga för jag inte hade någon tid, men funderar på att skaffa ett par iår. Kanske efter sommarlovet eftersom på sommarlovet har man ju fullt upp :)

 


Åt skogen

Trodde helgen skulle bli som jag ville, men nej, yttligare en urtråkig helg. Eller den blir supermega tråkig ifall jag och tjejorna inte träffas imorgon.
Halv fyra ska jag iallafall träffa min fader, det är iallafall något. Ha en så kul lördag!

Minnen från sommaren. Åå vad jag vill ha sommar och åka upp till jämtland o bara chilla med livet!
R.I.P Loke (hunden)


Outfit + facelook


Hade på mig den nya tröjan idag. Hur snygg som hellst ju! Och skit i vad jag gör med munnen på första bilden, haha, så fuult! :)))))


I got my music on.

Sköön kväll det var!
Vi såg inte på starwars, ska kanske se den imorgon istället. Det blev hemmamys hos Vera o sen till Burger King. Hemma hos Vera så spelade vi som galningar på ett fotbollsspel och hade de soft, i bk var det bara flumm kan jag säga er!


Ett ord. Konst.

Pakeet

Look what i got :)







Kyligt idag

Gick till skolan idag för att göra nationella prov på svenska. Laddade upp med en redbull och en mars eftersom den vi hade idag va 3 timmar.
Imorgon ska jag till skolan igen, har vilat upp mig tillräcklig nu, får inte missa för mycket! Imorgon är det också premiär på Star Wars episoid 1 3D, och den ska vi gå och se på, det blir runt 18.00 tiden :D


Igår från när ja vakna, haha :p


Sjuk

Hemma idag, är lite förkyld, eller lite och lite, kan knappt andas utan nässpray. Så ska kolla på flera avsnitt av keeping up with kardishians och sedan gossip girl. Ska börja på 3:dje säsongen idag :)

Ladda, sikta, skjut

Tjenaaree!
Första nationella prov idag. Laddade på med en redbull och det kändes som det gick bra! Nästa del är på torsdag.
Sen var jag barnvakt för min syster så vi hade mys och gjorde lite pannkakor och så, inget mer har hänt idag :p


sant!


Trollolol face!


Sorry Avz, men den är ju bara så lik :o


Outfit + facelook




Kinesögaa..


WORDFUED GEEK

Förut skrev ja ju om när man får känslan av att ha gjort ett ord som man får 100 poäng för på wf, idag så slog jag det, fick nästan 300 ;))


Beautiful day

Hejsaan!
Idag var det en jätte skön dag i skolan. Vi började sent och så hade vi inte dom två första lektionerna så vi gick hem till Jossan ett tag. Sen fick vi sluta 20 min innan i SOn innan vi egentligen skulle de.
Imorgon har vi första nationella provet! Det är i svenska. Vi måste vara i skolan 08.15 -.- men ska ta me en stor energidricka och bli pigg. Hoppas det går bra ^^




Varför är jag så känslig eller är det bara för sorgligt? :/


Look what i got!



Assnygg eller hur? :o
Tack mami!

Melodifestivalen

Vilka kolla på de nu? Sean Banans låt sög, asså vem vill ens ställa upp med en sådan låt..? -.-

Vi skulle ju gå på öppet hus idag, men när vi gick dit så var det ingen där, utan det stod bara öppet hus osv.. Wierd, visar bara vilken dålig skola de e som inte engagerar sig.. Så vi gick till Lindhagen för att köpa hem lite nödvändiga saker och sedan tog vi en fika i Espresso house.




Kallllt

Det är så f-king kallt ute så det blir det inne. Eller det käänns som så iallafall!
Idag ska jag på öppet hus i Degsin & Construction college. Sen efter det får vi se vad som händer. Har iallafall en stor lust att gå ut till stan och shoppa lite..


Some old pics.







Hmmm, ramlat lite för mycket?? :o


Jag stör mig på att jag har en liten smilgrop på ena mungipan men inte på den andra...

Change your live when you still have some time.

I skolan idag så hade vi bara två lektioner idag. Det kändes najs! Sen var det att åka mot eriksdalsbadet och bada. Fick MVG! När jag kom hem så var jag helt slut. Badning är verkligen bra träning! Imorgon ska jag kanske träffa pappa eller så ska jag träffa någon kompis. Har lust att köpa saker :))


Vet ni...?


Ni vet ju att det står Eau de parfum eller Eau de toilette på varje parfym, men vet ni vad det står för?
Jag fick reda på det för bara några veckor sen.
Eau de parfum betyder att parfymen håller hela dagen och inte försvinner efter några timmar och Eau de toilette är motsatsen, alltså håller bara i några timmar. Så satsa hellre på parfum än toilette ifall du inte vill spruta på parfym flera gånger om dagen ^^

Ifall man har tråkigt gäller det att vara kreativ.


Trött och stress

Min elevensval är så skön, vi har knappt några lektioner på det. Man får gå hem nästan varje gång (har hänt dom senaste gångerna.), så jag och brudarna åkte in till stan och fikade vid vårt stammis ställe waynes och snackade en massa skit och planerade our future ^^
Imorgon ska vi till eriksdalsbadet och bada med klassen och två andra klassen från skolan. Det ska ju bli awsome, inte. Ser inte fram emot det...

Det var så sjukt kallt idag också, eller det har det varit dom senaste dagarna. Nu visar min termometer på datorn att det är 12- grader ute. Asmycket snööö! Som min mamma sa, vart är vintern påväg? haha. Vill bara att det ska bli vår och värme igen!




Känslor.

Känslan man får när man för över 100 poäng för ett ord på wordfued.


Livet.

Efter skolan idag mötte jag upp mamma och vi åkte till Liljeholmen för att kolla Djurgymnasiets öppethus. Det var verkligen ett ascoolt öppet hus! Dom har djur där och allt :)
Nu sitter jag och lyssnar på no kriterierna för att lära mig allt.. Imorgon har vi prov yey! Vi har sovmorgon på morgonen också ^^
Det är också jätte kul att folk har min blogg som någonslags inspirationskälla och så, men försök hitta på något eget att skriva om, TACK!


RSS 2.0