Snagga er inte

Visst ska killar ha hår så att man kan ruffsa till deras hår? Jag gillar inte när killar snaggar sig, det är fett fult. Ingen kille passar i det, man ser bara hård ut. Kanske i framtiden när man är äldre, men verkligen inte under ungdomen, euw.


Förut tyckte jag att den här låten var jätte dålig, men när man lyssnar på texten är den riktigt fin!


Yummy.


Julen

Tycker inte ni att jularna var bättre när man själv var mindre? Då det alltid var snö på vintern, man fick hur mycket presenter som hellst och så var julkalendrarna bättre och dom var inte gjorda på konstsnö? Jag tycker det, men det kanske är samma sak för nutidens barn för man blir ju äldre och mognare haha. Men den julkalender som jag tyckte var absolut bäst var Diselråttor & sjömansmöss. Ville också kunna gråta äkta silver pärlor och sen tyckte jag att det var jätte kul när det där elaka råttan sa "äckel potta äckel potta äää pruufh".


Aviciis nya låt


Säger bara att den är grym!

Jag älskar sånna här bilder, det får mig att hålla humöret upp till att besanna min dröm.

 

 

Min dröm är ju att flytta till Kalifornien, för er som har missat det, och har bestämt mig för att göra det runt 20-års åldern. Vill ha ett beachhouse i Malibu och lära mig surfa och åka longboard. Och sen vill jag också börja college och leva det amerikanska collegelivet.


Everybody want's something!

Gick inte på öppnahuset, var hemma och vilade istället. Känner mig mycket piggare än igår, men ska endå stanna hemma imorgon för att bli helt frisk, då kan ju jag passa på att träna lite ^^
Hjälpa lillasyster med julklappslistan också, jag tror att vi fick med halva önskeboken med i den..  Sedan har jag bara legat och läst en bok och drukit te, känns inte alls lika hemsk o svälja längre.
Tack Linda :)


Dear John

Nu ska jag kolla på Dear John, har hört att det är en gråtfilm ;) seya!


Som jag minns det så är snö vitt och inte osynligt?

Godmorgon alla!
Är hemma idag för att repa upp mig och kanske klara av resten av veckan. Senare idag ska jag till mitt första öppethus och titta på de gymnasiet.  Igår smakade jag på camoille te eller vad det heter, med hounung och det är ju hur gott som helst, så ska börja dricka de, bara så ni vet! :)


Ska nog gå och vila lite nu

Jag orkar inte sitta vid datan längre, vilken plåga. Det känns som om mina ögonlock kommer ramla ner när slom helst och att jag kommer somna. Orkar inte göra någonting. Vill gå och ta en varm dush så jag slipper frysa, å vad eländigt allt ska vara när man är sjuk.

Åh vad jag vill ha!

 

Asfint typ vår kappa. Vill ha den, men vet inte om jag ska köpa den.. Aja, vi får se senare när tiderna börjar bli ljusare :)


Fashion


I don't wanna be sick

Hejhej alla läsare.

Gud, igår hade jag typ feber på kvällen och det blev lite bättre idag, men fortfarande sjuk. I skolan övade vi till lucian idag o sen skulle vi ha prov, men så hade vi inte..
Har ingen lust att gå till skolan imorgon, annars blir det här värre och snart har jag säkert 40 graders feber..


Orkar inte blogga

Rubriken säger allt. Ska bara ta det lugnt nu.

2011-11-28

Sitter, eller rättare sagt ligger, här med huvudvärk, halsont och så har jag önt i öronen. Det känns som om jag har lock fast endå inte. Jag vill verkligen inte vara sjuk imorgon eller på onsdag. Ska försöka få mig att må bättre så att jag kan gå till skolan imorgon. Det känns som om jag håller på att dö, anyway..

Igår kväll snöade det! Eller det var inte snö utan mer snöslask, så när jag vaknade på morgonen hoppades jag på en vit morgon.. men det var det förstås inte..
Det är iallafall en början ^^

Only because i'm so cool.


Mysigt

Sitter och jobbar med en uppsats som ska vara inlämnad till onsdagen, jobbigt jobbigt, nu blir det att fräsha upp sig och kolla det nya avsnittet av Jersey Shore. That's my night today!

Allt börjar kännas så juligt här hemma nu. När vi satt och åt middag med det första röda ljuset tänt och alla dekorationer uppsatta slog det mig. I mitt rum har jag bara ett sånt där ljus vid fönstret och en julstrumpa som jag funderar på att ta bort för att den inte passar in..
Ha en mysig första advent kväll iallafall!


Myspaus

 

När började Gina Tricot ha så fina grejjer? Brukar oftast inte vara inne i doms affär men idag gick jag dit eftersom jag skulle kolla efter ett par vantar och då såg jag alla fina kläder som dom har. Eller tycker mer om alla deras myskläder som dom har fått in!

Första advent!

Idag är det första advent, tre adventer kvar till jul!
Idag så träffade jag pappa en snabbis och vi köpte vinter skor till mig. Dom är asvarma och så köpte vi en sula så dom kommer bli ännu varmare, så jag behöver inte oroa mig för att frysa iår. Sen åt vi lite i burgerking också.


Drawings


Det finns inget skönhetsmedel som går upp mot lycka.

Igår slog det mig hur snyggt det är med en sån här mössa som har öronvärmare eller vad det heter.. Jag vill ha en sådan! Har hittat en men måste kolla så att den passar med min jacka.. Och så får jag be mamma eller pappa att köpa den åt mig ^^

 

En sådanhär menar jag för er som inte fattade min lilla beskrivning. Men när man kollar på bilder så ser dom så mysiga och värmande ut. Åå, vad jag vill ha en sån.


My dream, dream, dream...

Mitt hår, inom snar framtid!

(Jaa, man har alltid sagt att man ska använda sin fantasi, ellerhur?)


Beauty


Let the moments take you.

Kollade nyss klart på Bandslam. Det är en film man blir glad av, som t.ex. High school musical. Gillar att kolla på sånna filmer, haha, det visste ni inte om mig va? Nej men man blir faktiskt på bra humör när man kollar på dom :)


Lyssna, asbra låt! av Burning Hotels

Diss

 

Folk som komenterar "besök min blogg"
Aah, stör mig jätte mycket på folk som komenterar t.ex. "Fin blogg, kolla gärna min!". Tycker att det är jätte jobbigt. Man brukar ju svara och säga "tack" och då kollar man så man behöver inte fråga eller ge tips om att man ska besöka bloggen. Behöver jag ens säga mera?

 

Folk som skriver många namn
Blir jätte irriterad på folk som skriver i sina inlägg precis alla som dom har varit med. T.ex. "jag träffade Axel, Petter, Omar, Ulla, Elvira, Robert, Pål, Örjan och Magda i statoil och sen drog vi till badhuset där Sibylla, Ragnar, Margit, Elaysa, Micke, Konrad, Hilgurt och Gunnar var och när vi hade badat klart åkte jag, Pål, Elvira, Petter och Hilgurt hem till mig."
Det är jätte jobbigt att läsa alla namn. Man kan istället säga "träffade mina kompisar" eller något, och om det är någon enstaka person så gör det inget. Liksom, okej, jag fattar att du har kompisar, men du behöver inte skryta om att du träffar 100 stycken på en dag.


Att vara vacker är som att gå på tunn is. Det leder till stor osäkerhet.


Igår bloggade jag inget. Hade inte tid och så gick jag igenom alla broshyrer och skrev in när det är öppethus och de.
Idag så träffade jag Linda och sen åkte vi till hennes skola och gick runt i deras julmarknad, sen efter det gick vi och åt i subway. Det känns som om jag inte träffar den här bruden lika ofta längre, sorligt :/
Sen när jag kom hem har jag städat mitt rum och ätit lite godis, lördag idag ju! ^^

såhär såg det ut för ett år sen...


Before i die i'm gonna be the happiets person on the earth.






Gymnasiemässan 2011

Kom nyss hem, sitter och äter thaimat från igår.
Gud, gått runt så mycket att mina fötter/ben värker, men det var kul! Har hur många påsar som hellst att kolla igenom och snart börjar väl mejlen att fyllas också. Träffade på Avz kompisar också, dom var roliga och trevliga. Sen fikade vi också lite, det är asdyrt där, rekomenderar inte!
Sen hittade vi ett stylistgymnasium som gav gratis manikyr, gjorde håret och sminkade. Så just nu sitter jag med manikyr :D På lördag ska jag dit igen med mamma och då kanske man ska fixa håret ;)

Aja, nu ska jag ta det lite lugnt och äta klart.


Naaw så gullig



Fick två känslor när jag kollade på den här videon. Sorg och lycka. Så sjukt gullig. Det handlar om en blind kattunge som nyss har blivit adopterad och får sina första leksaker ♥

Everything is gonna change

Gud vad mätt jag är nu!
Vet inte alls vad jag ska skriva om, just nu är det lite stopp, men det är kanske för att jag har en massa annat att göra egentligen. Snart är den här veckan över iallafall, stress veckan... -.-


Impossible game disco

Sen jag har kommit hem har jag pluggat och skrivit upp alla gymnasieskolor jag ska kolla på imorgon i gymnasiemässan.
På engelskan idag så hade vi vikarie men hon var borta hela tiden så att killarna kopplade i högtalarna till mobilen och så släckte vi lamporna och dom som hade flash light i iphonen satte på den så hade vi impossible game disco, haha! Videon finns i facebook, aja..

Men nu ska jag gå och äta thaimat, katch you later!

@skolan

Sitter i datasalen nu och ska hitta en massa fakta om antisemitism. Vi ska skriva en uppsats om de.. :p bloggar sen när jag kommer hem!

My phone battery last longer than your relationships.

Utvecklingssamtalet gick bra, som alltid ;)
Skoja det där med kiwin.. åt middag i donken efteråt. Och så var jag och mamma i Åhléns och köpte hårinpackning och ögonbrynsfärg till mig. Det var meningen att dom skulle bli bruna men istället blev dom brunsvarta, får väl ha i färgen kortare tid nästa gång dåra!

Sitter och kollar på Victoria Secrets kläder, vill så gärna ha! Får väl önska mig, haha, och sitta och dreggla över allt över internet. Hoppas ni får en mysig kväll iallafall, :)

- Klassdag i 7:an, precis innan skolavslutningen.


Keep going

Kommit hem och hunnit äta en kiwi, vilket blev min middag. Snart ska jag åka till skolan igen för att ha utvecklingssamtal..
Hade redovisning på NO'n idag, det gick bra, hihi, och imorgon har vi bara två lektioner. 85 min lång tillsammans, onödigt. Det känns som om min blogg handlar om skolan? Ska nog sluta skriva om det, det är inte så intressant, eller jag skulle iallafall inte tycka det..

I miss the heat and the sun.


Can't wait

Åååh vad jag vill ha en klänning! Ni förstår inte mitt behov! Slutade använda klänningar och kjolar när jag gick i 2-3:an och sen dess har jag inte ägt ett enda sådant plagg! Jag bar kjol för första gången sen dess nu i sommras :o Och det kändes väldigt ovant att gå runt i de, men men.. Jag vill ha en klänning så gärna, så kickade in i Nellys hemsida och såg en massa fina!!!

Vad det ska shoppas under mellandags rean, iallafall för min del ^^


I'm gonna win every day!

Den här veckan ser jag verkligen inte fram emot. Har fått göra ett slags schema om hur jag ska plugga till allt. Om ni vill veta så har jag två NO prov, ett matte prov, verbläxa på engelskan och så ska jag hinna med att göra två MVG uppsatser som ska vara klara nästa vecka, wiihaa, här snackar man om fritid!

Det ända kanske lite roliga som händer under veckan är väl att vi ska gå på gymnasiemässan, måste kolla på skolor så jag vet vilka jag ska gå till där...
Juste, har glömt att säga hur mitt hår blev. Det blev bra, eller först var jag inte alls nöjd och väldigt tveksam över färgen, men sen säger många att det ser naturligt ut och att jag passar i det, så tror att jag ska behålla, haha ^^ Jag tror att min äkta hårfärg är ganska nära den här färgen. Jag vet att ni bryr er... eller..?? ;) Det blev iallafall inte brunt! Tycker att man ska ha sin riktiga hårfärg, men alla tycker olika :)

 

Ville bara säga en extra sak. Har inte haft min äkta hårfärg sen 4:an och nu går jag i 9:an. Long time ago, huh?

Rensning på G

Tar bort alla onödiga vänner och sånt från fb, varför ska jag ha en massa okända och sånna? :p

För varje minut som du är arg förlorar du sextio sekunder av glädje.


Det känns inte som om klockan bara är 16.00 på kvällen... Det känns som om det är natt. Inget har hänt idaag, måste verkligen plugga, ser verkligen inte fram emot nästa vecka.. Aja, bättre att få den avklarad, och nästa söndag är det redan första advent alltså om en vecka. Gud vad snabbt tiden går, man kan inte tro det! Synd bara att det inte snöar, hoppas det börjar göra det snart!


At least..

Hemma igen!
Var ju i stan idag med mamma och vi köpte jumpa/mysbyxor till mig från Hollister (Älskar tyget som dom använder när dom tillverkar Hollisters produkter, det är så mjukt och skönt att ha på sig!) sen fikade vi i Waynes Coffe och efter det åkte jag till pappa och kollade på Twilight och åt god mat. Helt ärligt, Edward Cullen är min drömkille! Han säger att Bella är hans liv och om hon dör så skulle han dö och han är ju helt allvarlig. Sen bryr han sig om henne och vill att hon ska ha det bra och gör så att allt är bra, ni fattar? Gud vad jag älskar honom, och så är han ju snygg!

 

Oopsiedoopsie, spoiler! Alla bilderna är från den nya filmen ;)

Men kolla på bilderna då dom är tillsammans, så gulliga, naaw! Och kolla vad vacker hon är på den sista bilden...


Haha, tyckte bara att det här lät bra!

Vi tjejer...
Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
Vi läser på shampo flaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
Vi trycker på dörren fast det står dra.
Vi säger va? fast vi har förstått allt.
Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.
Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
Vi kan se samma film 10 gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta den.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan sova längre.

Säg inte..

Gud så nervös jag är just nu. Sitter med färgen i håret och det ser brunt ut! Vi köpte ljus askblond så det borde inte bli det, får hoppas på att det bara är mörkt eftersom håret är blött. Annars börjar jag gråta, helt ärligt. Vill inte ha mörkt hår, är så sjukt orolig för det just nu :(

Perhaps life is just that... a dream and a fear.

Godmorgon allesammans!

Idag ska jag och mamma gå ut till stan och köpa lite grejjs och sen efter det ska jag åka till pappa.
Sitter just nu och kollar på trailern till Onda Dockan, haha, någon skräckis från förr i tiden, trailern verkar lame, men vill endå se den, haha!


Breaking Dawn


Sjukling?

Jag sov 9 timmar inatt, men endå så är jag dötrött när jag går till skolan och tillråga på allt så har jag ont i halsen.. Så jag gick hem efter några timmar och somnade direkt, vaknade 16.00 och är fortfarande trött, ingen aptit fastän jag inte har ätit på hela dagen. Wierd, har liksom inte feber eller det känns som om jag inte har det iallafall..

Ska kanske färga mitt hår till min ursprungliga hårfärg (askblond) idag, annars blir det under helgens gång. Ska försöka att aldrig mera färga håret efter det ^^



Dötrött

Är så trött, mina ben orkar inte gå. Hade ju träning idag.. Kan somna sittandes, jag vet, klockan är bara 21.00 på kvällen, men om jag lägger mig på sängen så somnar jag. Tror att jag ska göra det för att då för jag en ordentlig sovmorgon för att vi börjar redan 08.15 imorgon så :) Godnatt!

Endtapes

OMG!
Filmen var bäst igår, jag dör. Den bästa Twilight filmen av dom alla! Man måste verkligen se tvåan. Tänker inte spoila något, men en sak kan jag säga att man gråter, asgarvar och avundas av den filmen, det gjorde jag och Jossan iallafall, haaha, torkade tårarna flera gånger under filmens gång. Jag längtar såå tills andra delen kommer!
Haha, under filmens gång så tappade jag också popcornen över hela mig, haha, fail. Man fick iallafall ett gott skratt. Vill så se om den...! Sen var Avz också i samma salong men längst bak, vi var längst fram. När jag kom hem så ramlade jag död i sängen. Var hemma typ kvart i tolv..

Såg också Dessie, hon stod och skrek TWILIGHT hela tiden med en dricka i handen. Väldigt omoget..

- Hahaha, länge sen!


YES!

Nu åker jag och ser Twilight, jag dör, ses bitchess!!!!!

Visste ni kanske inte om mig

1. Jag älskar Daim, pannkakor och OBOY!
2. Vi äger ett hus i Italien.
3. Jag blir lätt irriterad på människor jag inte tycker om.
4. Älskar att kolla på kläder i internet och brukar drömma om att ha allt!
5. Jag älskar att lägga iordning allting om jag ska göra något speciellt.
6. Jag har flyttat 5 gånger med pappa och 6 gånger med mamma, varva 3 gånger när dom fortfarande var tillsammans.
7. Jag har varit utomlands 12 gånger under mitt liv. Första gången när jag reste utomlands var när jag var 7 månader.
8. Jag har bott i Danmark några månader.


HAHAHHAHA, när jag geekade avatar, gud vilka tider :)

!!!


Breaking Dawn?

Jag, Mirre och Jossan skulle gå och se Breaking Dawn tillsammans idag, men biljetterna håller på att ta slut den tiden vi vill se på. Bara 66 platser kvar :o
Aja, vi får se hur det blir, kanske träffas tidigare än halvåtta och köpa dom eller något.. Det ordnar sig i allafall, hoppas jag!

Annars har inget annat speciellt hänt idag. Vi gjorde jätte äcklig soppa i hemkunskapen iallafall bläää.... och sen så hade vi ingen svenska eftersom vi hade boksamtal igår medans andra halvan hade typ rast eller något :)


Mums, man vill bara äta upp dom



Do you f-king kidding whit me!?

DET VAR VÄRLDSPREMIÄR FÖR TRAILERN FÖR HUNGERSPELEN IDAG!!!! Jag döör så mycket. Har läst alla böckerna och dom är asbra! Trailern är också galet bra, det här kommer bli en asgrym film. Jag är så speedad nu asså, vill se den!!!



I telling you why



Det är askallt i skolan, som om dom inte har elementen på. Lika kallt inne som ute.. Ingen speciellt hände väl, hade kör och så böt vi platser, fick sitta bredvid en trevlig person, najs!
Längtar som fan till att snön kommer, haha, lite för ivrig kanske.. Nej men om man har levt med en vit vinter i 15 år så lägtar man ju ;)

- bilder från sommar, sakna all sol och värme ;)


Get it back to you

Kom nyss in i en cool sida där det är typ tatueringar för läppar. Jätte coola mönster! Skulle vilja ha ett par, för typ halloween eller maskerad och de, det skulle vara ballt :)
De är från USA och om man ska köpa måste man skeppa hit dom, haha, det blir ju lätt...


Farsdag

Grattis på farsdag pappa, always love you!
Idag är det farsdag ju!! Så jag träffade pappa i Sickla och vi kollade runt i olika affärer efter vinter skor, kamera, datorer och sånt till mig, haha, men vi köpte inget, vi ska göra det lite senare sen ^^


To you :)
Igår så blev det hastigt iväg till Linda för hon och hennes kille hade bråkat och där så snackade vi och sen kolla vi American Pie. Linda somna efter halvafilmen och sen stängde jag av för jag själv inte orka. Idag så åt vi frukost i donken, mysigt. Det var fett lugnt där, aldrig sett en donken typ tom, haha!

- gammal, från typ 7:an...


/ Linda

Jag mår dåligt, för det har typ tagit slut mellan mig och min pojkvän.
Älskling Ida får mig må bättre så Ida kom hit hastigt.
Ida ska sova hos mig, så nu ska vi mysa .

  vi nu

 slumpad


Älska mig

 

Nu ska jag se den här filmen. Det verkar assorligt. Jätte många säger att man verkligen gråter av den här filmen, ska se om det är sant. Jag älskar sorgliga filmer ibland. Man vill bara börja gråta över deras situation, haha!

Aja, nu ska jag kolla den, och jag tror även att det här kan bli det sista inlägget för ikväll, so seeyaa tomorrow readers!


Shnygga brudar!


Kanske ni inte visste ni inte om mig

1. Jag gillar inte att ha långa egna naglar. Kan inte låta dom växa ut, stör mig så mycket på det. Kan bara ha typ lösnaglar och sånt.
2. Jag är shopping beroende.
3. Jag är väldigt lättskrämd, men jag försöker intala mig själv att jag inte är en mes som är rädd för att t.ex vara ensam hemma på kvällar/natten. Försöker vara tuff istället... ^^
4. Jag brukar sjunga en massa låtar jätte högt när ingen är hemma.


- cool jag är, i repris...

Everyday we shuffelin

Nu kan jag äntligen slappna av lite. Nu har jag bäddat min och mammas säng, städat vardagsrummet, damsugit osv.

Men igår så hade vi askul!
Vera och Jossan kom hit och lämna sina grejjor och sen åkte vi till donken där Mirre och Avz var, så vi åt middag där. Efter det gick dagslivs och köpte lite godsaker till kvällen och sen åkte vi hemåt. Här hemma så flumma vi, vi shufflade, spelade anden i glaset och hade en massa tjejsnack, myys!
Jag tror att det dyker upp lite bilder senare från kvällen, när folk har lagt upp dem :)


Diss till:

Lypsyl med smaker!
Jag gillar inte alls dom här lypsylarna med olika smaker. Fick en helt pack med sånna för ett tag sen och jag har gett bort de flesta av dem. Mår bara illa av dom när jag setter på mig det. Har bara kvar två stycken med smakerna coca cola cherry och en annan random smak som jag inte ser namnet på. Jag har bara kvar dom eftersom mina småsyskon tycker att dom smackar gott.


Fun fun fun

Tjejorna har gått nu, måste börja städa, så mycket vi har stökat till, haha! Aja, bloggar efter de då.. :)

- Förra vintern


Drömmarnas värld

Jag tror att jag stänger ner för ikväll för är ganska trött..
Men imorgon så kommer jag inte kunna blogga så mycket eftersom vi ska ha tjejkväll här. Så huset fullt med tjejor. Mirre, Jossan, Vera o Avz kommer hit och sover, sen är ju huset tomt på föräldrar också, haha! Jag tror att det kommer bli en twilight marathon eftersom Breaking Dawn har ju premiär nästa vecka, så vi ska sitta och minnas alla filmer ^^
Det kommer bli mysigt! Så jag bloggar mera på lördag, seeya then :)

Åå, vad fint hår! Vill ha det igen!!!!!


Better watch out, better not cry.

Så trött i benen. Hade träning idag och vi hade en annan som leder passet och hon körde hardcore, men det gick bra. Har två läxor att läsa på till imorgon, gud. Vet inte om jag orkar, haha, men jag måste. Bra betyg, here i come!
Jag längtaar så mycket till snöns kommer, helt ärligt. Förra året vid den här tiden fanns det stora högar med snö och allt.. Men jag har hört att den ska komma runt 20 november typ, alltså om 10 dagar. Hoppas det är så då ;)


From the love couple



haha, animerad musikvideo :D

Välj inte den finaste tjejen i världen, välj den tjejen som gör din värld finast.


Jag såg ett live uppträdande av Jason Derulo och han suger ju live! Han sjunger inte allt på låtarna, har världens dåligaste kondis med att dansa och sjunga samtidigt, hoppar på texten osv.. Om man inte kan hantera båda sakerna samtidigt får man väl ta och göra en sak, och för hans del är det väl att sjunga för att han är artist? Aja, alla människor väljer olika......


Jag kanske bara skulle älska han mer än någon annan i världshistorien någonsin hade älskat någon annan.


Har nyss fira mamma, hon fyller år imorgon men hon ska till kryssning så jaa. Hon fick en klocka av mig iallafall :)
Annars har jag väl inte gjort något annat. Fyllt på mitt busskort med fritid och sen så köpte jag den här läppennan. Den var fin på :D
Nothing more intresting from me..


Jag dör för Christian Louboutins skor

(Trashig bild, orkade inte ta bort linjerna där bak...)


Hårdträning, haha

Hmm, har hört att rocka rockring är bra träning för magen, hihi. Tur att småsyskonen har den då, men synd bara att jag suger på att hålla den uppe.. Den glider bara ner...

sexigt


Loove!


Älska låtarna

I had to accept that I wouldn’t see him again, not even one last glimpse of his face to carry with me to the mirror room. I was going to hurt him, and I couldn’t say goodbye.




Exaakt ingenting har hänt idag, depp. Ska kanske baka senare ikväll. Det får bli scones. Älskar det, det är så sjuuuukt gott!
Jag undrar när jag blir tjock så mycket kebabpizza och bakat jag äter.. Har ätit kebabpizza hur många gånger som hellst nu under 4 veckor, typ 5-6 gånger? :o

- Förra vintern då jag drog ut med Mirre för att åka pulka på rasten ^^


Fire and ice, somehow existing together without destroying each other. More proof that I belonged with him.

 


Vill ha! Ska köpa + skjortan jag visade tidigare!!!!

Läppenna från Make Up Store för 113 kr!


Önskelista

Haha, sitter och skriver en önskelista. Det är ju jul snart så varför inte börja redan nu? ^^
Nej men ska ge den till pappa, fast det får bli om några veckor så att jag hinner lägga till saker, ändra saker och ta bort saker (om det behövs..). Som man kanske har tänkt sig kommer den verkligen bli enorm, haha!



Tycker att när man skriver ner det på en önskelista får mamma o pappa bättre koll på vad man vill ha ;)

What do I look like? The wizard of oz? You need a brain? You need a heart? Go ahead. Take mine. Take everything I have.


Det är så deppigt att det är mörkt ute när man fortfarande har lektioner... Man känner sig sjukt mycket tröttare..
Igår var det EMA på MTV och såklart så kollade jag på det. Ååååå vad jag vill åka dit och kolla på nästa år, asnajs det verkar ju! Plus så va ju min favorit kändis värd, jaa, jag är ett fan av Selena Gomez, hon är så sjukt söt, har verkligen en massa snygga kläder och så avgudar jag hennes hår! loove!


I probably won't think she's good enough for you. I wonder how jealous I'll be.


Ändrade lite på bakrunden. Hihi, fresh ;)
Tycker det ser lite bättre ut nu iallafall.. Senare när jag har min kamera ska jag ta nya bilder och göra en ny header (y)

I looked up to see him smiling a crooked smile so beautiful that I could only stare at him like an idiot.


Imorgon börjar skolan igen..
Har suttit och läst alla gymnasiegrejor jag har fått hem. 85% säker på det jag vill välja, men vet inte riktigt vilken inriktning jag ska ta.. Problems.

- Det här var ett bra tag sen!


If it hurts you so much, how can it possibly be the right thing for you?

 


No, I don’t think she’s hurt. She just keeps saying ‘He’s gone.’

 

Fast den där skjortan ska vara vit. Färgen fanns inte på deras hemsida, men har sett den i affär -.- Och skorna är helt underbara ute i verkligheten! Ska lätt köpa dom, är så förälskad!

Why didn’t I just walk away? Oh right, because I’m an idiot.


Home love home

Heeeeeej, gissa vem som är hemma igen? Mår jätte illa. Har inte ätit sen frukost så det kändes som min mage skulle typ explodera eller något för det gjorde så jävla ont, men nu har ja ätit lite ^^

Det blev en hel del shopping, eller inte en hel del. Fick med mig hem iallafall 5 par örhängen, en tröja, sminkgrejor, mascara o två nagellack.. Somsagt kan jag heller inte ta bilder på de eftersom jag fortfarande inte har någon kamera (får hoppas att jag får en mobil eller något till jul.... ;) )


I don't feel sorry for you

Idag ska vi åka tillbaka till Ö-sund, så det blir lite chill idag och imorgon ska vi va lite i stan o köpa saker, käka osv :) På lördag kommer jag hem igen, så på söndag ska jag uppdatera mera...
En sak som jag vill säga är att det är sjukt mycket stjärnor här på kvällen/natten. Asså det är typ tusen stycken, asfint!!!!!!!!

Coolingarna i Hammarstrand.

Har inte haft någon tillgång till dator när vi va i Östersund. Igår tog vi bussen till Hammarn och vi ska åka till ö-sund imorgon igen. Senare idag ska vi till farmor och sova över där.
Vi har hällt vatten på en pumpa som va några fönster nedanför vårt, och vi garvade ihjäl oss på de...(?) 

RSS 2.0