All for love

Kvällen spenderades med underbaraste. Sista kvällen tillsammans så blir vi borta från varandra ännu en helg.. Följde med Erik till hans piano och så råkade jag somna, det var en sån skön säng, exde. Sen efter det gick vi till Birka bowling och gissa vem som vann? Det var jag! Jag ledde över honom med 100 poäng nästan hela tiden :D Efter det så åt vi där också innan vi gick hem till honom för att äta snacks, kolla film och mysa.

Imorgon är det klassresa. Packade nyss en hög med grejjor som jag ska med dit. Det kommer bli riktigt fekkenation.. Vi alla ska samlas vid skolgården vid 5 och så får vi skjuts dit, får se om jag mobilbloggar något :)
BTW, det känns som jag inte har något skola längre. Idag hade jag bara EN lektion som knappt kan räknas som en lektion eftersom vi bara lekte lekar :p slutade vid 12.. Aja, nu måste jag få min skönhetssömn så man orkar dygna två dygn, godnatt! :)


-


Min onsdag

Jag lyckades vakna tidigt idag. Fick sällskap en liten bit av Erik innan vi gick åt varsitt håll. Provet gick bra, den var enklare än vad jag hade trott att den ska vara, det enda minuset var att jag inte pratar så bra engelska.. Sen kom jag hem och sov till halv 1 innan jag gick till umo och nu är jag hemma igen. Vid fyra ska jag vara i Eriks skola och sen så ska vi hitta på någoting. Seeya!

Sweet dreams

Vill bara ta ut min frustation lite. Jag stör mig sjukt mycket på min engelska lärare nu. Hon har varit sjuk i tre veckor nu och p.g.a det har vi inte kunnat ha np engelska muntliga. Hon är fortfarande sjuk och nu måste vi drabbas och sitta och ha np efter skolan. Jag skulle egentligen ha idag men jag kunde inte för att jag skulle sitta barnvakt och ingen annan kunde hämta dom, så måste ha imorgon istället, 08.15. Egentligen har vi sovmorgon till 12 och om vi inte har någon matte till 13 och sen är jag tvungen att gå till umo 13.30 så det skulle i princip betyda att jag inte skulle ha någon skola. Liksom kan man ens göra så?

Iallafall. På helgen har vi klassresa. Ska bli sjukt kul! Vi åker på fredag efter skolan och är där till söndag. Vi ska åka till koviken, ingen aning om vart det är, någonstans i Ekerö iallafall. Snacka om mys på hög nivå. Är sjukt taggad iallafall :D


Dör åt den här bilden, hahahah


Never let go









Guud morning

Vaknade vid 5 och kunde inte somna om. Har legat i sängen till 8 tills jag fick nog och gick upp för att duscha. Kan egentligen vakna halv 10... Idag kommer Rfsl till skolan och har någon föreläsning med vår klass. Det kommer bli intressant och se vad de har att säga. Men jag hooppas det inte blir kallt denna vecka som vädret säger att det ska bli.. Det ska ju vara sool och värme dagarna ut ;) Nu ska jag börja fixa mig, hejdå!


Söndag kväll

Försöker sitta och plugga till idrotten, eller egentligen är det ingenting och plugga till utan me att skriva en uppsats. Jag kan inte göra den eftersom jag har inte skrivit någon träningsdagbok eller följt min träningsplanering, så aa, det här ser ljust ut. Så ska kolla på I am sam som jag aldrig kollade igår. Senare blire att kolla Big Brother och Jersey Shore som jag inte har kollat på 1000 år..

-


Love tanning


Before i die


Söndag



Shit vad snabbt helgen har gått, det kändes som det nyss vad fredag.. Vaknade runt 1 och gick direkt ut i balkongen för att sola. Jag är inte den här människan som blir sjukt brun på typ 15-30 min utan måste ligga ett lite längre tag för att få färg. Och låg runt 1 och en halvtimme och har blivit brunare :)) Några år irad nu har jag och min syster alltid vem som blir brunast tävlingen. Hon har vunnit varenda år förutom förra året som jag vann dåra, tänker vinna iår också, intressant va ;)
Idag fyller min söta Erik år. GRATTIS! Hoppas du har en super dag idag :))♥ Tänkte bjuda på lite bilder som jag inte har laddat upp förut ^^






Wohoop

Loreen vann Eurovision. Kollade hela ikväll. Hade faktiskt förväntat mig att hon skulle kunna vinna, hon hade en jävligt bra låt! Ska lätt gå och kolla på Eurovision nu när det kommer till Sverige, det känns oerhört stort på något sett :D

 


Filmer

Idag har jag inte gjort mycket. Satt och stekte ute i solen ett tag och efter det har jag bara kollat på film. Kollade nyss klart på My sisters keeper och nu laddar jag ner I am sam. Jag har bestämt mig för att dra till gymmet imorgon istället, efter att jag har slutat sola, sen måste jag också göra klart en uppsats som vi har på svenskan. Vi ska skriva om våra 4 år i vår skola och hur vi har förändrats som person från 6:an till 9:an. Jag tror att jag har glömt att nämna att vi fick tillbaka en massa berättelser som vi hade skrivit under 6:an och 7:an. Sjukt kul att få tillbaka det, skrattade hur mycket som helst. Hade galet bra fantasi då.


Min favorit outfit från den här veckan


Roses



Yesterday night

Igår hade jag en sjukt trevlig kväll/natt. Efter skolan så gick jag, Vera, Jossan och Mirre till rålis och chillade galet där. Efter ett tag kom Erik och då satte vi på grillen och amatörer som vi är tog det en halvtimme för oss innan det blev bra... Vi grillade korv, marshmallows och hajkbanan och lyssnade på bra musik. Sen runt halv 11 joinade Filip oss och då blev det lite galet, på ett bra sett dåra :)

På morgonen på kom Erik och sa hejdå innan han drog till Götet. Jag tyckte att det var gulligt :) Nu ligger jag och steker på balkongen. Lite senare idag ska jag nog också draa en sväng till gymmet.







Glatt partypepole


Miss you

Tänkte mobilblogga såhär på morgonkvisten. Godmorgon allihopa! Igår hade jag en riktigt trevlig kväll med Erik. Vi förfirade hans födelsedag. Det blev somsagt tre rätters på Fridays. Sjukt god mat enligt mig, är fortfarande mätt efter all mat. Sen blev han även glad för sin present som jag gav honom. Var lite nervös att han inte skulle gilla det :p

Ikväll blir det solning och grillning i rålis med brudarna. Det kommer bli kul. Så ser väl min dag ut.. Nu ska jag fortsetta att fixa mig! Seeya later.
(bjuder en bild på bubben från igår)


Dinner

Nu är Erik påväg hit. Vi ska gå och äta på TGIF Fridays, det kommer bli skit mysigt, det blir tre rätters :) Vi ska fira hans födelsedag i förväg eftersom han inte är hemma på söndag. Men nu ska jag gå och setta på mig skor, seeya!!

Outfit


Detta var min outfit idag. Enkel och somrig.
Jeansjacka - H&M
Linne - Bikbok
Shorts - Bikbok


New in



Seg dag

Hela dagen i skolan idag har jag tjatat om att jag vill gå hem, men det gjorde jag inte ^^ Hade uppspel på musiken, fick VG.. sjöng inte tillräckligt stark enligt henne..
Efter skolan drog jag och Avz till city för att kolla/prova på balklänningar, shorts, bikinis, skor osv. Fick med mig ett par shorts, sjukt snygga. Ska nog köpa shortsen och bikini överdelen på bilden nedanför lite senare, sjukt snyggt ju? :D


Vet att shortsen är uppknäppta men det är för att shortsen är en storlek för små :P


Dagens outfit


Ingen tid

Sitter och mobilbloggar nu istället. Hinner inte starta upp datorn och sånt skit.. Imorgon har vi SO läxförhör och jag tänkte läsa lite ikväll istället, men tänkte först uppdatera bloggen eftersom annars är den lite tråkig ^^
Körde på kjol idag. Tyckte att det var en rätt söt outfit, visar bild i nästa inlägg. Det var runt 21 grader idag, hoppas verkligen att värmen håller sig nu. Efter skolan drog jag till fridhemsplan för att hämta Erik och sen gick vi till rålis och träffade Vera, Mirre och Jossan. Vi satt där och chillade, spelade spel, kastade frisbee och sådant. Det känns som om jag har blivit liite brunare eftersom jag har gått runt med linne och kjol hela dagen.. Det uppskattas iallafall. Sen åt jag och Erik middag i donken innan vi kom hit och myste hära. Fick en bukett med rosa rosor också. Man blir så glad, jag vandrar på ett moln känns det som :)


Inspiration

Jag älskar att sitta och kolla på sovrums bilder på weheartit. Kan gör det i flera timmar. Det ger mig så mycket inspiration och ideer. Jag vill och ska göra om mitt rum någon gång iår. Större säng, vita väggar, tv/projektor, hyllor, ljus, tavlor, växter, myslampor, spegel osv. Vill också ha ett bra citat som jag målar på väggen, något som betyder mycket och är allmänt mysigt. Kan redan se hur det blir framför mig. Perfecto.




Tips för killar som inte vet hur man ska bete sig




Outfit + facelook


Eftersom det var så varmt idag så körde jag på shorts. Om det är lika varmt imorgon så blir det shorts igen :)
Kofta - Vero Moda
Topp - Vero Moda
Shorts - H&M


Summer lovin

Det kändes som om jag knappt hade någon skola idag. Har i princip bara suttit ute i solen med brudarna och planerat helgen och lyssnat på bra musik. Hoppas det här härliga vädert håller i sig nu, det är ju endå näst sista veckan i maj.. Shit vad snabbt tiden går, det kändes som det nyss var majbrasa.. :o
Veckan är iallafall planerad, eller helgen iallafall och min pojke fyller år på söndag, fast han är inte hemma då.. :/ men det löser sig, det är bara att fira dagen efter, right? :)


Två bilder på Jossan och Vera.


Sooooommar!

Eftersom det ska bli 19 grader idag (i skuggan t.o.m) så ska jag ha shorts på mig. Det är redan sjukt varmt ute :))


I got a feeling

Kom hem för drygt en timme sen. Har haft en helt underbar helg med den underbara :)
Kan berätta lite kort om vad vi gjorde idag. Låg i sängen till runt tolvtiden, åt, gick till sängen för att kolla film, gick ut för att ro lite och så in igen för att vila. Väldigt händelserik dag.. Men har varit lite utmattad idag, vet inte varför, men det var mysigt att bara ligga ner och ta det lugnt. Men det har varit sjukt fint väder hela helgen, man blir bara ännu mer pepp inför sommarlovet :))


Schnygg kille man har :))


Helt magiskt

Tjeenatjeena! Allt bra? ^^
Här är det helt underbart! Runt ett 12-1 igår natt så gick vi ut och la oss på studsmattan med täcke och låg där och kollade på stjärnorna och snackade om allt möjligt. Det var sånt här perfekt tillfälle :)
Sen idag så var jag, Erik, Eriks syster och hennes son i Gustavsberg och gick runt vid hamnen där. Det var tydligen någon båt som fyllde 100 år så det var jätte mycket folk dära med marknader osv. Efter det så åt vi hade vi stor familjemiddag med alla Eriks mamma, pappa, syster, hennes man, hans bror och Eriks systers barn, interesting va? ;) Efter det så cyklade vi hemåt och hoppade i badtunnan och badade ett tag. Nu ska vi äta lite gott och ha myskväll, ha en mysig lördag!


Gammal


Inspiration



Fredag

Hängde med Erik ut till landet. Vi har fixat studsmattan och sådant får se vad mer som händer ikväl. Nu ska vi kolla på It, så bloggar mera senare.. kanske... ;)

Ny dag

Godmorgon gott folk, sovit gott? Det har jag iallafall. Sjukt skönt med långhelg. Vi har liksom ledigt hela idag, imorgon och söndag ^^
Ska iallafall äta frukost hos Erik och spendera lite tid med honom, like usual :)) mer har jag inte planerat.. Kanske dra till gymmet en sväng och börja med NO redovisnings grejen som jag aldrig började med igår...


Nattbilder




Heelt galna bilder. En liten inblick över hur galet vi kan ha det ^^ När jag läser min blogg så finns Eriks namn i varenda inlägg.. Aja, thats life ;) Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan ta och lägga mig. Det har varit en helt blandad dag, både mindre bra saker och bra saker har hänt, så behöver hämta krafter till en ny dag och inte låta någon skit förstöra mina lediga dagar. Godnatt


Inspiration






Morgning folks!

När jag vaknade såg jag denna lilla lapp bredvid sängen, att man kan bli så glad över småsaker :D Inatt kom jag och Erik hem till mig och han stannade här tills jag hade somnat, älskar att somna bredvid honom.
Idag har jag inget speciellt planerat. Ska nog börja jobba med NO redovisningen. Kom nyss på att jag har "glömt" SO boken i skolan, duktig som jag är. Vi har test/prov på det på måndag.. Trodde den va hemma eftersom jag inte hitta den i mitt skåp men jag tror mer att den är i någon av mina kompisars skåp. Jag orkaar intee..

 


Gangsta

Tänkte mobilblogga nu. Är hemma hos Erik lite. Ifall ni är intresserade så sitter han och äter potatisklyftor i någon sås.. Idag hade jag redovisning på svenskan. Det gick bra tyckte jag iallafall. Var sjukt nervös.. Hatar att prata framför klassen, nästa vecka har vi en till redovisning fast i no.
Efter skolan så drog jag och brudarna till donken och satt där ett tag och chillade. Man får ju en gratis mellan latte, det visste ni inte va? Det är enkelt, det är bara att börja lista ut hur man får ett! Efter det så träffade jag Erik och vi har haft en lite gangsta kväll, både kul och intressant. Älskar att vi alltid hittar på en massa galna grejer att göra. Nu ska vi kolla på gamla bilder på Erik, seya!


En månad

Idag är det en månad sen jag och Erik blev tillsammans. Tiden har gått så sjuukt snabbt, det känns som om det var en vecka sen vi träffades för första gången.. men tiden går ju snabbt när man har kul :) Har en hel B&J som står i kylen och väntar på att bli uppäten eftersom vi inte orkade den idag.. ^^
Annars idag så har jag haft np i matte och sedan så hämtade jag syrran från fridhemsplan eftersom hon hade blivit påkörd av en bil, men som tur är så hade inget allvarligt hänt! Imorgon så ska jag hålla debatt-tal, det kommer gå super eftersom jag älskar ju verkligen att stå och prata framför klassen..


At my place

Laddat upp med lite gott och skålat för en månad, ha en mysig tisdagskväll! :D


Smile


I wanna make you happy, I wanna make you feel alive.

Freshh


Sitter här i min färsha nybäddade säng, älskar min säng, skulle älska den mer ifall den var liite mjukare och lite större ^^
Idag hade jag idrottsdag. Från halv 12 till 2, skit chill. Vi slog även skolrekord i höjhopp :)) Älskar sista månaden i skolan, det enda vi iallafall har är nästan bara lov och halvdagar, life is chill.
Erik gick härifrån för ett tag sen. Vi mysade till det med choklad och grädde som vi till sist satt och kletade in i varandras ansikten.. Imorgon är det 1 månad med sötnos, vi firar det med att sitta barnvakt åt mina syskon.. fast vi ska hyra film och ha lite snacks och sådant :)



Två bilder från ihelg. Vi skulle köra paintball men den ena läckte all co2 ut tror jag att det var, så vi körde prickskytte istället.


Kvällsmål


Varför suger jag

Lyckades faila det här också. Är så arg på mig själv just nu. Bussen kommer om 40 min. Min fråga till Erik är hur han pallar..


Brottom

Hinner knappt blogga så det blir ett snabbinlägg. Det var skit skönt att träna i en timme. Det var mindre skönt att det spöregna när jag gick hem och blev genom blöt. Nu måste jag börja packa och fixa mig snabbt eftersom bussen mot stavnäs åker 17.47. Hejdå!


Städning på G

Igår var det en riktigt trevlig kväll. Vi åt middag i Jensens Bofhus och efter det fikade vi Café 60, tjockt jag vet ^^ Sen drog vi till io och spelade bilspel ett tag, vann hela tiden såklart :) Efter det så drog vi till Erik och hade musiken på högsta, hoppade ut genom fönstret och stod och dansade i regnet, fast det kunde ha spöregnat lite också..
Idag ska vi åka till hans landställe men innan det måste jag hinna städa de stora klädhögarna jag har och åka till gymmet för att träna lite.



Kolla läskiga männsikan där i fönstret på bilden längst ner till vänster, märkte det nu..


Härlig kväll

Har haft en helt underbar kväll med den bästa :) Berättar om kvällen imorgon eftersom nu snackar jag och familjen om sommarlovsplaner, seya! :D

 


Ny klänning



Antingen är klänningen för stor i storleken eller så har jag blivit smalare.. Valde XS och den är fortfarande för stor.. Min vanliga storlek är S och den var enorm..


Its fridaay

Har inte allt hunnit blogga något, bloggen hamnar snett när man har mycket och göra. Ifall man vill ha mer uppdatering så är det bara att lägga till mig på instagram eftersom den uppdaterar jag hela tiden! Idaahlstrm.
Dagen har gjort skit snabbt! Gjorde engelska np uppsatsen idag (var sjuk den dagen vi hade det för två veckor sen). Ikväll ska jag träffa min pojke och vi ska ut och äta hade vi bestämt. Det kommer bli sjukt mysigt. Nu ska jag börja fixa mig, ska träffa honom vid 6. Seeya, ha en uber mysig fredags kväll!


-


So many things i need to say to you








Onsdag


Hatar att The Kooks kommer till Hultsfred festivalen och så får inte jag åka till den, man bara &#%/()(%¤#%
Hatar också när grannar ska hammra eller borra på morgonen -.-  Operation dagsverket fail idag asså. Kommer ihåg förra sommaren, den var mycket chilligare. Man gick runt i shorts och det var skiit varmt!
Sitter och laddar ner lite musik till luren. Idag ska jag försöka plugga lite matte och göra en svenska debattartikel och sen ska jag åka in till stan för att köpa en klänning. Senare ska jag åka till Eriks skola eftersom han önskade det :P



Förra året :)


Nattinlägg

Någon vaken fortfarande? Har legat och messat med bebo sen halv 11 ungefär, snackar om allt mellan himmel och jord :)
Imorgon har vi operation dagsverket. Alla bössor hade tagit slut så vi har ingenting att göra. Så jag ska typ chilla hemma hela dagen och hoppas på att det börjar spöregna på alla som går runt med bössor. Har haft bössa varenda år och iår förstördes traditionen, tack. Man borde prioritera niorna.. Ett år fick man gratis glass från Ben&Jerrys så vi var ett ganska stort gäng från klassen som stod där utanför och käkade så mycket glass som vi orkade. Det var ett härligt år. Bloggar mera imorgon, godnatt!


New in




Helt muppade bilder men jag orkar inte..
Fick med mig hem två toppar, shorts, parfym, puder och tre trosor.


Have fun

Hejsan readers! ;)
Träffade Erik vid 11 idag och vi gick runt i 1 km loppisen och kollade grejjor. Efter det drog vi till kungsan för att sätta oss i solen och äta bullar och dricka squeezed up. Sen träffade jag Linda och vi gick runt i stan, snackade och shoppade. Nu ska jag ut igen ska bara visa vad jag har köpt och de.


Stan

Var ute och shoppade med Linda, visar det snart!


Free

Kom nyss hem. Träffade Erik och Oscar och vi hängde lite i vasaparken och sånt. Imorgon ska jag träffa Erik tiiidiiigt, vid 11 redan.. Och sen vid 14-15 ska jag träffa Linda och vi ska shoppa lite. Nu ska jag sova, godnatt! :)


Shine on


Hejsan allihopa, har ni det bra?
Igår hade jag sommarjobbsmöte klockan 14 så behövde inte vara i skolan till halv 4. Sjukt chill vecka jag har haft. Snart ska jag dra mig mot gymmet och vid 3 ska jag träffa pappa. Ikväll vet jag inte vad som händer, jag är sugen på att göra något galet iallafall.
Älskar vädret som var i onsdags och torsdags. I onsdags var det ju 20 grader i skuggan :o Man kunde gå ute med linne utan att frysa. Snaaart är det sommar :D



Godnatt, sovgott :)


Dinner

Jag och Erik gör en romantisk middag för två, mummssss :)


Picss



Jag är kär i en gamer

Tjaa inte suttit vid datorn på ett tag, mobil blogg mest. Både igår och idag slutade jag 12, det är trevligt. Efter skolan så drog jag och brudsen till Kina Muren för att luncha. Vi fick privat bås och allt. Efter ett tag kom Erik och joinade oss och så snackade vi en massa osv. Efter det så drog vi till hans favorit ställe, io, världens geek ställe. Erik hälsar att det finns över 400 datorer och att det är europas största gamingcafe. Vi satt där och gajma i en timme innan vi drog hitåt med en stor påse godis.


Love




Älska stockholms sommar

Har legat och solat me brudarna sen 12. Vi fick håltimme efter nationella provet. Vi hade en timme jumppa lektion för sexorna också, det gick bra, fick VG, men tänker aldrig bli jumpa lärare.. Nu ska jag njuta vidare innan jag träffar min pojke. Hoppas ni blir bruna! :)

 


True



Ligger och solar


-


Dagens planer

Vill uuut, men kan inte eftersom jag måste plugga matte -.- Vi har nationella imorgon. Kul att dom sätter den dagen efter att man har haft långhelg.. Ikväll ska jag iallafall träffa Erik och jag ska få träffa hans syster och så ska vi äta middag hos henne, det blir nog trevligt :)

 



-


Last monday night


Sovit gott? Jag sov sjukt djupt hela natten. Har stått och lagat amerikanska pannkakor och när jag skulle öppna lönnsirapen vägrar den att öppna sig -.-
Igår kväll var sjuukt kul. Vi träffades i Kungsholmstorg och så gick vi ganska sakta mot Riddarholmen, när vi kom dit så fanns det två "majbrasor" (vi kom dit när typ alla hade gått). Sen bestämde vi oss för att åka till kronis och sen gå vidare mot donken. Låter så sjukt tråkigt men allt är ju mycket roligare in real. Och så berättar man ju inte in i detaljen heller ^^ Hälsade på random människor, sjöng otroligt fult och högt, garvade ihjäl oss, tog bilder, pratade om serious stuff osv. En lyckad kväll helt enkelt :)
Eller en grej är inte så kul. Tappade min mobil två gånger eftersom jag trodde den var inne i fickan. Den har fått 1cm spricka på skärmen :(



RSS 2.0