2011-12-31 suger

Har ingen lust alls egentligen att vara vaken inatt, bara sova igenom och vakna vid ett nytt år, men min syster vill att vi ska gå ut och kolla fyrverkerierna så varför inte. Man hör redan hur dom smäller ute!
Hoppas nästa års nyår blir så mycket roligare, då tänker jag fan inte ha tråkigt och sitta hemma!

Hemma hos pappa så grillade vi och sedan så kollade vi på smurfarna. Den var bra faktiskt, hah, rolig :) Älskar animerade filmer, dom är så bra gjorda att man nästan kan tro att det är verkligt ^^


Morning!

Godmorgon!
Klockan 13.00 ska jag åka till pappa och vi ska grilla lite, men ikväll vet jag inte riktigt hur det blir än. Aja, nu ska jag ladda ner musiken klart och sen fixa mig snabbt och åka iväg!

Mys upp till 100

Jag kollade julsaga istället. Såg den senast typ runt jul förra året också. Den är verkligen sorglig men samtidigt väldigt söt, älskar den filmen!
Jag måste visa den för mina syskon hur jultomten blev till och varför han delar ut julklappar, och så kommer dom ju yro att han finns ännu mer ;)
Nu tänkte jag messa och chatta lite och sen om jag fortfarande orkar ska jag läsa lite. Har helt vänt upp och ner på dygnet, det kommer bli jobbigt att få tillbaka dagsrytmen...
Aja, inget mer om det nu. Hoppas ni alla läsare sover gott ikväll och är väl utvilade till nyår!! Pusspuss & godnatt <3


Filmer!

Har just kollat klart She's the man och nu ska jag försöka ladda klart New Years eve och The Vow. Blir filmmys ikväll. Imorgon är det nyår och jag tror att jag kommer vara hos pappa, vet inte riktigt än. Aja man får ta dagen som den kommer :)
Nu ska jag kolla lite bloggar och sen blir det filmerna. Är också otroligt trött, kanske för att jag sitter uppe med iphonen halva natten... ^^

Bilder från morgonen, alltså är jag ofixad på dom. Who cares? Det ser bra ut ändå ;)


The truth about me.

1. Tandläkarna har dragit ut en tand för flera år sent, men den har inte växt tillbaka, vilket dom sa att den ska göra snart...
2. Jag har alltid haft svårt för sallad med oljor och vinäger.
3. Jag gillar nästan allslags musik, förutom fardcore hårdrock där dom bara skriker. Det är bara obehagligt att lyssna på.
4. Jag är 178 cm lång.
5. Jag har haft toffs nästan varje dag i 3 månader.


Do the things you know, and you shall learn the truth you need to know.


Godmorgon, eller ska man säga goddag?
Har varit lite barnvakt nu på morgonen och så har jag geekat min iphone och tagit en massa bilder. Så tänkte visa min hemmamys outift :)

Helt ofixad, men varför ska man fixa sig om man endå bara ska vara hemma? Och visst ser den mys ut? Snygg också! Haha, min syster bara "nu är du jätte fin" och sen klädde hon upp sig själv, söt ^^


Boys and love


He's so hot, hot, hot!

Min sjukt sexiga och snygga bakrund på min älskade iphone!
Okej, bilden är kanske inte världens bästa kvalité men den är perfekt i min iphone.. Det är kanske för att jag har förstorat upp den så mycket? Jag vet inte.. :)


Outift

 

Kofta - Topshop
Linne - Adidas
Jeans - Gina Tricot


Your dream, your future.

Hemma nu. Efter att vi hade sett mean girls satt vi och snackade och spelade en omgång fia, haha! Och jag vann, surprising ;)
Har typ ingenting att skriva om så bloggen får lida, iallafall till början av nästa år. Kommer typ uppdatera så lite som jag har gjort dom senaste två veckorna... Just så you know it! Och till nästa år ska jag göra en liten överraskning, som är positiv till mig iallafall ^^

 

- Lite bilder från kvällen :)


Mean girls

Hejhej!
Mobil bloggar från blogg.se appen och det går bra! Sitter hos Vera med Miranda och Josefine. Vi har just kollat på mean girls 1 och nu sitter vi och geekar våra iphones vid instagram osv. Ville bara testa ifall appen funkade, ses!


The one who got away

Godmorgon läsare!
Idag tror jag att träffa iphonebrudarna, jaa, alla har iphone 4 eller 4s och en har en ipod tuch, skitsamma :) Så nu ska vi planera lite vart vi ska träffas och när, bloggar senare, ses!


Lägg till mig på instagram och wordfued!!

Hejhej!
Idag har jag bara geekat min iphone. Har skaffat instagram och wordfued nu! Kommer när alla har tröttnat på det ^^ Iallafall, lägg till mig!
Idaahlstrm @ instagram
Idaahlstrm @ Wordfued

Har ingen profilbild än på användaren, men det kommer snart.
Som ni hör, inget mer intressant direkt. Nu ska jag ladda ner musik till den!


Vår julgran :))

I'm so lucky lucky!

Hej!

Åhgud, idag är jag så lycklig!
Vid tio var jag hemma hos pappa och småsyskonen visade alla sina julklappar och så åt vi rester av deras stora buffé dom hade haft under julen. Sen åkte vi till Kungenskurva för att lillebror ville köpa en leksak och efter det bar det av mot forum där jag fick med mig hem en massa saker.
Sen här hemma så är min iphone färdig fixad och nu ska jag bara ladda ner senaste itunes för att ladda ner alla bra låtar och kunna ladda ner en massa appar.









Det översta plus den svarta BHn fick jag idag av pappa i julklapp och det understa köpte jag igår. Ska snart ladda ner The Sims spelet och sedan blir det väl och prova hur det är ^^

Be true to yourself.


Once upon a time two girls...



Wehou, fun!

Idag har jag sprungit runt i stan med min ängel Linda i runt 6 timmar.. Snacka om hur ont man hade i fötterna när man kom hem, men vi hann med en massa roligheter iallafall :D
Fick hem 5 påsar.. eller man kan räkna det 4 för ur och penns påse är ju inte en påse?? :p Kliklackar, assnyggt halsband, 3 tröjor (cardigan, stickadtröja, sov t-shirt), jättesöta vinröda sidentrosor och bandaubh... Jag vet att ni bryr er! :)) Imorgon blir det mer shopping, men med pappsen i nacka forum. Fashionweek.


Vackra..


ZZzzzzZZZ

Är trött, funderar på att gå och lägga mig igen. Idag händer ingenting, det här är faktiskt en av dom absolut tråkigaste dagarna på året. Kanske sätta på någon film och fixa lite med iphonen. Passa på att ha en lazy day idag för att imorgon börjar shoppingveckan och sedan är det nyår! Såklart så ska man shoppa berg med kläder!

Snälla ge mig!

 

Varför ska Sverige vara så tråkigt och bara ha tråkiga affärer? Likosm nu kom Hollister hit från USA, äntligen får man lite fashion i landet, men det skulle inte sitta fel om Juicy Couture, Starbuks, Abercrombie & Fitch, Victoria's secret också skulle kunna komma hit...


Äntligen fri från tegelstensmobilen!

Iphonehataren fick en själv och älskar den!




Ni som har haft en tegelstensmobil i ett halvår så vet ni känslan av att få en helt ny modern mobil. Jag kunde knappt prata haha! Är så glad. Nu är mitt problem bara att få igång det....
Såklart fick jag andra presenter också med det här var den som jag hade önskat mig mest av allt!

GOD JUL

God jul! Det var det första jag skickade till alla mina kontakter när jag vaknade :p Nätverket kommer ju typ va överbelastat som det är varje år...
Klockan tre ska jag kolla på Kalle Anka. Har inte sett det på två år.. Och sen efter det blir det att öppna julklappar eller att äta mat, jag vet inte! Men hoppas ni får en mysig jul!


Last one.

Känner att det har blivit mycket bilder på bloggen idag, men de är kul det med. Nu ska jag kolla klart fashionshowen och sedan ska jag kollar bloggar och sånt och sen gå och lägga mig. Hoppas att ni får en härligt godnatts sömn. See you babes tomorrow :)


This is always my biggest dream and it gonna happen!

 

Ni vet väl att det är en svensk med i Victoria's secret gänget? If she can, i can. Nu ska jag försöka hitta vart man kan kolla årets fashion show :)

 

#Nowwatching:


Upp, upp, upp!



Det är kul att statestiken har höjts såhär dagen innan jul, utan att jag har reklamerat den någonstans! Vilken rolig extra julklapp man fick! :D
Har även lagt till en översättare på bloggen. Dock är den från google translate så den kan översätta lite konstigt.. Jag får väl klara mig tills jag hittar något bättre :))

Yea, ofcourse you know it!

"You know who's beautiful?
Read the first word."


You can always trust that i love you.

Är så sjukt glad nu! Har pepptalk med min bästa vän. Vi har planerat så sjukt mycket saker som ska hända och det ska verkligen vara vårt år. En massa nya saker kommer att dyka upp och allt kommer bli perfekt!
Tack för att jag har världens bästa vän! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Jag är alltid först med de senaste låtarna.




Okej, dom två sista är väl inte senaste men iallafall. Visst vill man bara dansa när man lyssnar på dom?? :))

Idag var jag ju barnvakt hela dagen. Vi började med att pynta granen som blev asfin, precis som i en saga :D Sen gick vi ut och fikade i expresso house och sedan blev det att julhandla. Det var nog det jobbigaste jag har gjort. Efter att ha varit i en affär var vi tvunga att gå till dagslivs för att det fanns inga prinskorvar i lidl och tänk er att bära en full påse, dra en vagn överallt, hålla en korg med massor med julmust och hålla koll på ungarna? aja, jag klarade det iallafalll!


Sea, ground, heaven

Godmorgon! Sovit gott?? Det har iallafall jag ^^

Har redan hunnit pynta granen och vid halv tolv ska jag gå ut och bjuda syskonen på fika och sen blir det att köpa julmat. Så ser min dag ut idag.. Imorgon är det jul. Man kan knappt fatta det.. See you later!

Cuz nothing you say can change that fact.

Idag har jag vaknat och sedan åkt till Nacka och träffa pappa och syskonen. Sen snacka vi om hur vi ska göra i jul och jag ska dit på juldagen.
Imorgon ska jag sitta barnvakt hela dagen. Köpa julmat och sånt.. Så kommer inte blogga något under dagen utan bara under kvällen (som vanligt då) ^^


Filmmys

Väntar på att wall·e ska laddas klart. Älskar den filmen. Dom är så gulliga och så är den så bra animerad!!! ♥


Julavslutning!

Idag hade vi skolavslutning. Vi repade i skolan några gånger och vid halv 12 gick vi till Miranda och böt kläder och lockade håret, och så kollade vi filmen upp, den va gullig! Sen vid halv 4 åkte vi tillbaka till skolan och så sjöng vi och sånt med kören.
Imorgon vet jag inte vad jag gör. Antingen är jag väl med nån kompis eller så träffar jag pappa, hmm.. :)


Meheartthat

Har lagt till en ny grej i menyn. Nu kan ni följa min we♥it användare!! Woopwoop finally. Har haft det hur länge som helst och fixat med bilder och allt och kollade runt i deras hemsida och såg att man kan visa sina bilder på sin blogg :)))


Keep shining on!



Idag hade vi kör igen, hela dagen, myys!
Haha, vi kommer ha dressman ingång för killarna eftersom de ska ha kavajer och flugor och sådant, askul!
Efter skolan åkte jag och Avz in till stan och vi köpte en varsinn klänning och så köpte jag en assnygg kort kavaj (på rea också!!!) och svarta nylonstrumpbyxor. Älskar klänningen! Den är från TopShop och är vinröd och av sammet, har letat efter en sån klänning, älskar dom!



Somsagt har jag ingen kamera, men hoppas att jag får en till jul. Det där är iallafall klänningen och kavajen som jag köpte, så sjukt mycket snyggare i verkligeheten! Sitter som en smäck alltihop. Hoppas mina underbara vänner tar sjukt mycket bilder imorgon och så kanske jag kan bjuda på några. För er som har missat har jag julavslutning imorgon :)

Du är det finaste jag vet, när allt annat här är falsk och fel, så kommer jag alltid ha dig vid min sida


Hej!

Idag så hade vi kör hela dagen, så vi slapp alla lektioner. Sen sprang vi till bilden och fick reda på våra betyg och gissa vem som fick MVG? Jo, det var jag :D
Efter skolan så träffade jag mamma och vi åkte in till stan där vi köpte alla julklappar till småsyskonen, sen fickade vi lite i något café i Gallerian och påvägen hem så köpte vi en julgran. Bussy day! Så sjukt mycket folk som julhandlar nu också, aja, det var iallafall ovanligt lugnt i BR :o


When we have found what life's really worth

Idag har jag varit hos pappa. Vi åt hasselnötsbakad potatis och kyckling och sen så kollade vi en jätte dålig film. Om ni vill se den och bara skratta åt den så kan ni kolla på 2012: Ice Age. Asdålig. Då är det inte den animerade utan att en istid kommer..

Igår så gick jag, mamma, min kusin, faster och syskon till julmarknaden i Gamla Stan. Den var ju hur mysig som hellst! Det enda som fattades var snön, istället regnade det..
Imorgon är det skola och då är det bara 3 dagar kvar till jullov, längtarr! Det som är wierd är att vi har den på kvällen..


Yes!!!!!!!

Är bara tvungen att skriva att det äntligen snöar pårikigt! :D

En vän är en person som kommer när andra försvinner.

Vaknade nyss. Var uppe hur länge som hellst igår kväll... Skönt att sova. Och så ska det spöregna idag, kul väder, verkligen!
Idag händer inget speciellt. Ska bara vara hemma och läsa tidningar och sånt. Jag orkar verkligen inte göra någonting.. Kanske träffa pappa senare, vi får see :)
Idag är det också exakt 7 dagar till jul, längtarr! Och vi har inte ens en julgran än..

Christmas is coming!

 

Snart är det julafton! Om exakt 8 dagar. Ni förstår inte hur mycket jag längtar!!!!!!!
Ska vara hemma under jul, najs! Hoppas bara att det börjar snöa innan.. I Finland har dom redan en massa snö och i jämtland... Snart borde det väl vara vår tur också? Iallafall lite, så att de stannar över jul och nyår.. Snälllaaaaa?


I always keep the best memories.










Wow, det blev mycket bilder! Bilder från året som gått :)


Are we human?

Idag hade vi egentligen ingen skoldag. Hade två lektioner och dem kan knappt räknas som lektioner eftersom vi satt bara och pratade på en och sen kollade vi på film.. Onödig dag asså ^^ men så blir det typ när det bara är några dagar kvar till jullov!

Efter skolan gick jag och Avz hem till mig och så hann vi ha lite tjejsnack innan Miranda och Josefine också kom, och vi satt och snackade och hade det mysigt och så fick jag en fiskbensfläta av Mirre :))) 
Nya solo kom idag också, najs! Ska nog sitta och läsa den någon dag sen... Men inte än :D


Funny pics

Dom två översta är från Avz och Mirres blogg :)


Folk är såå barnsliga!

Att hänga ut folk är något som man gjorde när man var liten, då man inte kunde hålla något för sig själv och bara dela det med sina kompisar. Man måste verkligen dela med hela världen så att alla ska förstå hur arg man är på en. Har tyckt att det är så barnsligt under en längre tid och förstår att man inte är mogen nog att använda datorn.
Bråkar om småsmå saker som inte betyder något, som vem som snacka med honom och vem som addade henne -.-
Väx upp för gudsskull och sluta vara så omogen! Visa vad din ålder visar och tro inte att allt kommer bli bättre för att man skriver skit i internet över en person för man sjunker lika lågt då, man blir inte bättre själv.

Mange manglar på nu


Misslyckat fail

Fått igång internet nu, hatar när det ska hålla på och sega sig -.-
Idag har inget speciellt hänt, va lite med Vera och Avz efter skola och så..  Nothing much.
Det är typ 4 skoldagar kvar till skolavslutningen! Om man räknar med helgen så blir det 6 men aja, så skönt det ska bliii! Fast det konstiga är att vi slutar på kvällen istället för morgonen :s liksom komma till skolan 18.00 på kvällen för att ha skolavslutning??

Sexy bitchess


Lucia


Bjuder på dom... Jag lyckas alltid bli den som är den i mitten och mest inklämd :p

 

Hahha, är bara tvuingen, den är ju bara så söt?? :))) Under lunchen hittade vi en kul app som vi satt och geekade lite ^^

 


You live your life whit them, quotes.


You are always with the bad friends because they are much more fun, but in fact they're not so funny because they're talking shit behind your back.




På morgonen blev min frukost en nybakad kladdkaka ;) Vi har hemkunskap som första lektion så tycker att det är helt onödigt att äta frukost den dagen. Sen flöt väl dagen på ganska bra.

Igår hade vi ju Lucia, det var kul! Fick gå som ensam tjej bland killarna eftersom jag inte hade något par haha.. Första tåget var lyckat men inte den andra, alla bara flummade då. Och idag såg vi alla bilder som hade tagits eftersom de visas på en skärm vid ingången och jag blev hemsk på nästan alla, hahah!
Bilder innan vi gick upp på sen dyker upp här senare :)

Let the lights take you away.


Every action is either strong or weak, and when every action is strong we are successful.


Idag har jag haft 2 lektkioner och kör resten av dagen, det var kul! Imorgon är det lucia och vi ska vara i skolan redan 8 på morgonen -.- Tur att vi iallafall inte har en av våra långa sovmorgonar ;)
Min moster och min kusin är nu här också, äkta finsk laganda här!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer om i detta inlägg, aja, hoppas ni hade en bra dag!

Gud vad jag är sugen på glass och choklad. Jag har inte ätit det på 100 år... Åh vad jag vill haa..... Får väl nöja mej med frukt....

miss this!


It going round and round.

Kommer blogga så mycket bättre efter jul, nyår eftersom då har jag en kamera och allt. Den här helgen har varit seg, som idag t.ex. jag har städat hela dagen. Liksom jätte kul, sen kommer jag inte på något annat att skriva om direkt, eller har en åsikt, men orkar inte dra upp den nu.. Ni får den sen någon annan gång ^^


Att man kan bli arg/sur på en sekund.

Hittar inte min mobil. Hade den för 5 min sen och det enda jag gjorde var att gå till köket och nu är det borta. Just nu är jag på världens dåligaste humör. Ja, jag är beroende av att ha den i närheten.
Har också börjat spela sims igen, och så har jag inget att blogga om. Ska nog sätta på sims och geeka det nu resten av kvällen och lugna ner mig och sen leta efter mobilen.

Imorgon får vi gäster från Finland, najs. Dom ska stanna hära i en vecka. Katch you later!


Gammal, men whatever..

Stäng inte dina ögon för då ser du inte skillnaden mellan verklighet och drömmar.


Godmorgon allesammans!

Helt nyvaken och proppmätt. Idag ska jag träffa pappa och sen ska vi äta någonstans, men just nu är jag inte direkt sugen på någon mat..
Igår efter skolan träffade jag Linda och vi åt på kungshallen och gick runt i en massa affärer och snackade om allt som hänt under senaste tiden. Myyyyys!


Juicy Couture :D

Are he?


Made the force be whit you.

Tjena!

Sitter och äter lite, kom hem från träningen för ett tag sen. Är helt slutkörd.. Idag hade vi också årets sista prov, wiie :D
Har inget att skriva om, är helt enkelt för trött.. Så bloggar mera imorgon, seya!

Bekännelser

1. Jag tycker att techno är grymt bra och Showtek är den bästa gruppen på de.
2. Jag har börjat må illa av att äta för mycket godsaker :s
3. Jag har en tegelstensmobil.
4. Jag gillar inte soya.
5. Jag ÄLSKAR att sova, asså menar det. Kan gå och lägga mig 17.00 på kvällen och vakna 11.00 på morgonen.. Har gjort det sen jag var lite,. När jag var liten så sov jag middag i 4 timmar ^^
6. Fyller år om snart en månad.
7. Har gått på karate i ca. 3 år.


Snobb? Eller... ;)

 

Update: Har äntligen hittat en affär i Sverige som säljer äkta Juicy Couture mjukisdressar, wiie :D


Istid?

Halkade idag. På isen. Kul. Hade brottom till bussen (som tur missade jag inte den).
Idag fyller Vera 15 år, grattis! ♥

Igår så hade vi halvstudiedag och efter skolan så åkte jag och brudarna och åt lunch i Kinamuren och sen efter det så övade vi på vår dans. Det var kul!
Hade ett prov och två test idag också, det var faktiskt inte så jobbigt, men det var nog för att alla va så lätta. :)

- Exaakt ett år sen ^^ Förra året på Veras födelsedag :)


Never give up.


Fokiwa brand



 

Skulle så gärna vilja ha dom här kläderna från Fokis kollektion. Sjukt underbara kläder, och det är inte alla som går runt med sånna. Jag hatar att se ut som alla andra och vill se annorlunda ut än dom (eftersom alla ser likadana ut..) och ni kan fråga mina vänner att det verkligen stämmer in på mig :p
Nej men skulle verkligen inte tacka nej till detta, skärskilt inte kapporna, dom är ju helt underbara!

Don't wait around for other people to be happy for you. Any happiness you get you've got to make yourself.


You and me and the palm trees
We could lay outside the beach all night
We can swim with the dolphins,
Go golfing,
Baby girl, you could be my wife


Nothing can stop me.

Det här kan låta lite barnsligt, men ingenting kan stoppa mig längre!
Även om folk är lite avundsjuka och lägger till lite komentarer här och där ska man inte ta åt sig eftersom dom själva är misslyckade och vill ha det bättre. Man tror att man kommer må bra efter att ha gett en komentar till någon med i sjävla verket vill man själv t.ex. vara som den personen.
Även om några i skolan kanske vill trycka ner så många som möjligt och få folk att inte vilja prata eller säga sin åsikt längre, ska man göra precis tvärtom eftersom att de då har misslyckas med sitt lilla "uppdrag".

Man ska inte lyssna på dom som bara vill komma och förstöra ditt liv för att deras liv ser exakt likadana ut och de vill inte att någon annan ska hinna göra samma sak till dem. Jag har lärt mig att ignorera dem som vill göra ens liv surt och då får inte den personen sin "makt" över dig.
Dom kommer endå själv må dåligt en dag i framtiden och ha ångest över hur dumt dom betedde sig under sin barndom och vill göra allt för att gottgöra sitt sinne och förlåta den som dom har hackat på.


Make your wish and close your eyes.

Hehe, ljusslingorna skulle jag också vilja ha iallafall :D

Like a little worm

Den här dagen gick snabbt!
Har suttit och pluggat lite och nu tänkte jag slappna av ett tag vid datorn. Imorgon har vi halvstudiedag, det ska bli kul, vi har typ aldrig det längre! Så vi har typ bara två lektioner..

 

Bilderna är från lördags! Gjorde typ en min på alla... Man är inte alltid vacker när man försöker åka skridskor!

Såg ni att det snöade lite idag? Runt 16.00 tiden. Fast man såg bara snöflingorna om man kollade mot en lampa.. Woopwoop, tiderna börjar säkert snart bli vita :D


Always look at the right side of life.

Andra advent idag ju. Om 9 dagar är det lucia och om 20 dagar så är det julafton. Ska nog sätta på en film och kolla på det. Lazy day today.
Aja, bloggar mera imorgon, katch ya later!


Gingerbread

Halloj!

Hela morgonen har jag stått och bakat pepparkakor och kollat flera avsnitt av Awkward. Det blev hur många plåtar som hellst, sen dekorerade vi dom också ^^

För att komma till källan måste man simma mot strömmen.

Det var askul att åka skridskor, har ju inte gjort det på ett år ;) Där var Miranda, Josefin, Avz och alla avz asiat kompisar, trevligttrevligt! Jätte mysigt också att dom har lagt en massa lampor, musik och sen en julmarknad bredvid.
Bilder kommer senare när det är uppladdat!
Ikväll blir det mys framför TVn med ett glas med julmust, en lussebulle och sen en kopp med glögg och en massa mandlar, mums! Man får verkligen julkänslor, nu är det bara snön som fattas :)




Äter du onyttigt och för mycket?

  • Om man blir hungrig kan man dricka vatten med isbitar i för att det dämper törsten. Man kan även borsta tänderna för vem vill äta efter att man har borstat dom?
  • Ät mycket starka saker för att det förbränner fettet man har.
  • Ät mycket fibrer. Då får magen och tarmarna jobba.
  • Om man vill framhäva sina magmuskler t.ex. så ska man ha kolhydratunderskott. Man ska inte äta sånt som innehåller kalorier.
  • Man ska äta max 6 måltider om dagen. Frukost, litet mellanmål, lunch, litet mellanmål, middag, litet mellanmål.
  • Ät inte efter 20.00. Magen måste få tid att smälta ner allt man har ätit under dagen. Om man äter konstant så hinner den aldrig smälta ner maten och det är dåligt för kroppen.
  • TRÄNA!

Älskar den här låten!



You have no love

Igår var det en bloggfri daag!
Idag var det meningen att jag skulle gå till öppethus, men jag vill inte gå dit ensam så det blir inget, har flyttat upp allt till typ januari... en är t.o.m på min födelsedag, det är den jag skulle på idag...

Idag ska jag gå och åka skidskor med mina älskade brudar i kungsträdgården. Det ska bli kul! Resten av dagen är inte planerad, kanske sitta hemma och dega eller något..

Everybody has been little.


Fimpa ciggen

Att röka är jätte barnsligt, enligt mig, och jag tror att många andra också tycker det. Det enda man gör är att dö så mycket tidigare än beräknat, bli ful, lukta illa och slösa bort pengar för att se cool ut.
Varför börjar man ens, för att skaffa mer kompisar inom de dåliga kretsarna? Bara för att kompisarna börjar behöver man själv inte börja, samma sak med knark, om någon kompis börjar med det, skulle du verkligen också börja med det?
Man tror att man ser så sjukt cool ut när man står där i hörnet eller utanför skolan eller vartsom helst med sin cigg, wow. Verkligen.


I think..

1. Jag haft två huvudrollar i teatrar som min skola gjorde.
2. Jag älskar att skådespela.
3. Jag brukar vara sjuk max 1 gång per år.
4. Jag har en tegelstens mobil för tillfället.
5. Jag vill bli jätte rik i framtiden.
6. Jag vill bli modell i VS.
7. Jag har brutit armen en gång.
8. Jag hatar ordet marknad, byggnad och klossar.
9. Jag gillar när det är fart på saker och ting och när man provar nya saker.
10. Jag gråter nästan alltid på sorgliga delar av filmer och lyckliga.

A world were pepole share and care.

Vad det blåste mycket ute idag. Stormen har nått Stockhoolm! ;)
Imorgon ska jag till skolan, längsta dagen.. Det är bara att kämpa sig igenom eftersom efter det är det helg. Vi har en teknikläxa till imorgon också, men jag förstår inte vad man ska kunna eftersom han bara sa att vi ska läsa några sidor.. Okidoki, då gör jag väl det.

Tänk om ens liv vore en film. Som Twilight. Med en massa musik när det händer något som dramatiserar allt. Man verkar också alltid ha kul och så är man aldrig ensam. Vännerna bryr sig alltid om en osv. Skulle vilja vara med och göra en film, fett kul! Gärna vara huvudpersonen ^^



1 December!

Är hemma idag också. Sitter just nu och kollar på 16 and pregnant. Snart ska jag åka till ungdomsmottagningen och kanske efter det ska jag kanske träffa pappa.
Har inte så mycket att skriva om, ingenting händer ju när man är sjuk.. fun!

Det känns inte alls som om det är 1 december. Det känns som om det är oktober eller något eftersom snön inte har kommit, astråkigt. Och dessutom blåser det galet mycket ute just nu..


RSS 2.0