Valborg

Kom hem för en timme sedan. Träffade Jossan, Mirre och Vera. Vi hängde ett tag och planerade kvällen. Snart blir det utgång igen. Först kanske vi drar mot kronis och sedan vidare någonstans, sjukt taggad! Jag hoppas att det inte börjar regna eftersom det ser ut som det ska börja göra det när som helst nu.. Hoppas ni får en rolig kväll babes :) Bjuder på två bilder från tidigare idag.


Förlåt förlåt förlåt

Erik ligger och sover och syster sitter vid datorn. Har verkligen ingen tid, bussy hela tiden förutom nu! Men kan berätta om igår lite kort. Träffade Avz i stan och vi köpte en varsinn Squeezed Up och gick runt i Kungsträdgården och snackade om allt möjligt. Galet fint väder och extra fint med körsbärsträden som blommar. Efter det så träffade jag Erik och sen så sov han över här.

Idag så har jag tagit andra gardasilsprutan och typ inte gjort nått mer. Senare ska jag kanske träffa brudarna och så, sen på kvällen ska jag nog vara med en massa folk, det är ju majbrasa! Snart är det sommar.. Måste börja köpa sommarkläder.
Sjukt fint väder ute! Man blir så glad! Och så börjar även träden bli gröna :))) aja, nu ska jag gå och väcka Erik, ses senare :)



Hos erik


Chill in tha sun

Påväg till TC för att träffa Avz för att snacka, sitta ute i solen och göra lite busigheter, va ute för gudsskull, sjukt fint väder!


Obsession


Är det någon annan som vill ha målarfärgkrig?

Jag har på något sätt fastnat för det. Har vilja göra det i några månader nu. Kan inte någon hälla en massa färg över mig någon dag? Jag skoja. Men liksom fett kul endå.. Man ser alla bilder på dom som har haft det och så ser man dom som spelar paint-twisted eller vad det heter. Tänk liksom kasta en massa färg på någon. Drömmar..


Sweet




Anonymt

Nu kan jag ta det lungt. Typ första gången på över 24 timmar förutom de 3 timmarna jag sov.. Igår så träffade jag och Erik brudarna och hängde med de ett tag. Sedan drog vi vidare till honom för att äta middag och vara med hans lilllla och söta systerson innan vi drog till mig (kände mig sjukt snygg när jag gick hem, hade en FÖR stor onepiece på mig..) och sov här, eller sov och sov.. 3 ynka timmar bara...
Idag har vi haft fullt upp också, började från 6 på morgonen. Man bara -.- Men det blev endå kul! Älskar att vara barnslig. kladdade ner hela hans ansikte/rygg med svart och grön färg, skit sexigt. Vi hann kolla på en bio också, den var så sjukt obehaglig! The woman in black. Och igår såg vi Insidious. Riktigt bra skräckisar, kolla dom!

Det är nästan så man har glömt bort allt man har gjort. Idag var det också Eriks Saades konsär. Den var faktiskt bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Men vi kom lite sent så vi missade början, men aja.. Sjuukt mycket folk och sjuukt varmt, tur att man inte är så varm av sig. Fick ha min syster i famnen halva konserten eftersom alla var så långa så har sjukt ont i armarna nu.. Bara att ta igen träningen nu efter 2 veckors förkylningen..



Fullt upp

Har fullt upp ända sen 6 på morgonen kan man säga.. Har bara sovit 3 timmar inatt men endå så sitter det en pigg tjej hära! Sitter på tåget påväg mot globen, hoppas jag får lite tid efteråt, ses!


Its fridaay

Stannade hemma idag från skolan. Jag ska bli frisk! Halsontan har näästan försvunnit. Men en grej kom jag på. Jag vaknade en kvart innan skolan skulle börja och idag skulle vi ha np i engelska. Förstår ni hur det sved? Det kändes nästan som om jag skulle spy. Jag ber till gud att man får göra omprov.
Men iallafall, gjort är gjort. Kom även på att jag inte har ätit på 24 timmar, sista gången var liksom igår vid lunch. Förstår inte vad som har hänt med mig. Förut åt jag som en häst, var hungrig hela tiden, nu äter jag som en mus och är aldrig hungrig längre... Sitter och äter lite yoghurt och choklad just nu för något måste jag få i mig.

Ikväll ska jag nog gå ut och fika med mina kompisar och Erik, det ska bli najs :) Ska nog också sitta barnvakt med Erik till hans systerson tror jag att det var, så min fredag är planerad ^^ Men nu ska jag kolla bloggar och sånt, ha det bra!


URBAN EARS

Sötnosen drog för ca en timme sen. Vi hade det trevligt här, syskonen tyckte att det var roligt så mycket som de skrattade. Han hade en liten överraskning med sig till mig också. Han hade köpt ett par Urban ears till mig, precis i den färg jag ville ha dom i. Jag är fortfarande helt tagen av de, vet knappt vad jag ska säga om det hela, men tack bubben!


Han gillar inte när jag säger varse istället för varsegod (det står varse på kortet)


Det här är inte kul!

Sitter och sörplar i mig te med hounung. När ska den här förbannade förkylningen försvinna? Hela förra veckan hostade jag, det var hemskt. Nu har jag otroligt ont i revbenen efter det. Det känns som dom bryts när jag hostar. Den här veckan ser det ut som om jag ska ha ont i halsen. Varje gång jag sväljer så känns det som någon skär av min hals. Hostan har nästan försvunnit helt (som tur är). Var tvungen att gå hem efter skolan, igen.. Stannade i Lindex påvägen och köpte sjukt fina BHar också, lite borde man få unna sig! Ikväll kommer Erik hit och vi ska sitta barnvakt åt mina syskon, hoppas dom inte är alltför jobbiga :P
Men nu ska jag läsa lite bloggar och äta bafucin och strepsiler, seya later!


Våååår

Har ni tänkt på att vi byter månad nästa vecka, alltså till maj? Fattade det först idag. Liksom det ska väl vara varmt vid den här tiden av året, liksom maj, soligt och stekhett! Hörde också att det skulle bli runt 20 grader nästa vecka, det ska bli najs. Tagga majbrasa! Kollade min gamla blogg från förra våren och då gick man ute med kofta utan att frysa skiten av sig, jag går liksom fortfarande runt med vinterjacka..
Snart ska jag börja plugga till ett musikprov vi har imorgon. Önska mig lycka till! Glömde nästan nämna att jag har fått ett sommarjobb, är hur glad som helst! Nu kommer mina extrapengar höjjas :D


Förra året


Beauty sleep

Sitter i min mysiga pojkes tröja som han lämnade här tidigare idag. Vi hann vara hos mig och hos honom, äta glass och äta mat och så sminkade jag honom, eller la mascara, äälskar hans ögon, to die for. Sen i skolan gjorde jag inget speciellt. Bara ett prov som gick åt skogen..
Nu tänkte jag dra mig mot sängen och få min sömn som jag behöver, det känns som om jag kan somna sittandes nu.. Hinner sova 7 och en halvtimme om jag somnar halv 12.... Godnatt! ♥


Chill söndag



Kom hem från Stavnäs idag. Har haft en sjukt kul helg, det känns konstigt att vara ensam igen efter att ha haft sällskap 48 timmar.. Vi hann med otroligt mycket. Vattenkrig, massa filmer, cykla, bada, spelat spel, ätit god mat osv. Sen jag kom hem har jag suttit och pluggat till ett prov vi har imorgon. Vi har tre prov nästa vecka, tagga! Just nu så sitter jag och kollar allt jag har missat, laddar ner ny musik till iphonen och kollar på Jersey Shore.


Pluggar nu, bloggar om en timme eller så




Galenskap

Tjenareee! Allt har gått bra. Nu sitter jag och väntar på att Erik ska ladda ner någon grej så att vi kan kolla på film. Juste, gissa vad idioten gjorde? Han bestämde sig för att ta ett dopp... Och så har vi haft vattenkrig osv. Nu ska jag kolla på film, seeya!


We are young

Hinner inte sitta vid datorn, har inte gjort det på ett tag.. Just nu håller jag på och packar och när jag är färdig med det ska jag träffa Erik utanför mig och sen åker vi till hans landställe. Ifall man nu hann tänka lite snabbt så betyder det kass uppdatering... ;) Latero!


Silence

Nu har jag lugnat ner mig. Tar nog upp matten sen när syskonen har gått och lagt sig för då kan jag koncentrera mig så mycket bättre. Imorgon är det ingen rolig dag för min del. Vi börjar egentligen 10 men måste vara i skolan redan vid 08.15 eftersom nationella i engelska börjar då. Om jag minns rätt så har vi två stycken, hör och läsförståelse, och vid 13.00 börjar vanliga lektioner -.-
Målade mina naglar idag, det blev den andra färgen som jag köpte på båten. Den är galet fin. Blod/hallonröd. Men nu ska jag hoppa in i duschen och bli fräsh, seya!


Fucking piece of shit

Hela dagen har gått bra tills jag öppnade matteboken. Har världens pms anfall just nu. hejdå.

Sick

Kollade nyss klart Titanic. Skit bra film, börja gråta varje gång. Men Titanic är min absoluta favorit film genom allt. Tror jag ska ladda en ny film eller någon serie snart, ska först kolla lite bloggar och så.. Måste plugga också, ligger lite efter i matten, fast jag gör det imorgon, nu måste jag bara ta det lungt. Känner att jag ligger efter med träningen, har fått avboka en massa pass eftersom jag är sjuk, man bara -.- Får ta igen den nästa vecka! Och som ni ser har jag inget intressant att skriva om direkt, så vi hörs imorgon! Seya

It was a dream


Blä

Kom nyss hem. Det känns som om jag snart kommer hosta halsen av mig och så har jag ont i magen, tror även att jag ska stanna hemma imorgon eftersom jag vill inte bli mer sjuk än vad jag är. Tycker faktiskt synd om mig själv.. Väntar på att Titanic har laddat klart och har laddat upp med en redbull och lite godis som blev kvar från kryssningen, lite forever alone feeling ^^
Ajuste. Satt och raderade lite bilder igår från mitt mobilalbum men det slutade med att jag raderade 523 bilder, och det var bara egobilder om man ska avrunda allt.. Har fortfarande över 1000 kvar.. Jag tar alldeles för många bilder. Och från ingenstans, mitt rum är helt stökigt, någon som vill städa det?


Fiint..


Bought


Håller på och fixar mig naglar nu. Använder Lisboda och glitternagellacket. Sjukt snyggt! Jag ser att jag är ett nagellacks freak. Alltid när jag är på båten så brukar jag få hem minst två stycken och här hemma har jag flera stycken... Men det är kul att ha snygga naglar :D Och parfymen, Forbidden Rose, doftar sjuuuukt gott. Jag dör!


Smile like you mean it



Hur var det igår när det snöade? ;) I Helsingfors så var det kallt men det snöade eller regnade inte. Varje gång när jag åker spårvagn där så finns det alltid 1-3 fullisar i den, som antingen ligger på golvet eller sover eller nått. Man bara -.-
Iallafall. Det var Fiesta veckor där, det var najs! Har alltid vilja åka till Brasilien när det är carneval, det verkar fett kul! Men klockan 13.15 ska jag se Erik och vi ska till sergel för att kolla på bio. Det blir Hungerspelen. Varför inte utnyttja dom två biljetterna jag fick?
Hatar att jag har blivit förkyld. Hostar och är lite snuvig.. Jätte kul..



...----...



-



Tråkigt

Godmorgon! Att jag vaknade såhär tidigt.. eller vaknade vid kvart i tio eller något sånt. Mamma var jätte förvånad..
Klockan halv 4 ska vi börja röra oss mot Gärdet. Innan dess har jag ingenting att göra.. Kanske göra lite träningsövningar och kolla serier eller filmer.. Vi får se :) Snart ska jag gå och äta lite frukost, är ovanligt mätt nu även om jag åt en billys pizza till middag..


Duckface power, det är en klassiker..


Trött chey hära!

Har haft fullt upp idag, men jag har ett liv, är inte siamesisk tvilling med mig dator. ^^
Idag har jag iallafall varit ute i stan med tjejorna och direkt efter det drog vi till gymmet. Jag gymmade en timme och dom andra stannade kvar där lite längre. Sen efter det har jag bara varit hos Erik hela kvällen.  Är grymt trött, hoppas jag kan sova inatt annars dör jag. Godnatt!


Erkänn att jag är bra på att ta bilder?? ;)


Busy woman

Hinner verkligen inte sitta vid datan idag känns det som, nu ska jag in till stan och träffa tjejorna och sedan ska vi åka till gymmet. När jag kommer hem blir de att hoppa in i dushen och sedan att fixa sig, efter det kanske jag har lite tid eftersom vi har inte bestämt tid än när vi ska träffas..
Ses då kanske!!!


Kan någon snälla inte döda mig?

 


Jag kan inte sova det är alldeles för varmt i mitt rum.. Fan är de så varmt för? Kan berätta om gårdagen iallafall.. Först så kom tjejorna hit o så hängde vi har, var lite crazy bananas och så och sedan så fixade jag mig snabbt och träffade Erik. Hemma hos honom så kolla vi på 1 o en halv film, han visade sina otroliga skills på piano, han lärde mig och boxas, körde lite cs, och så lekte vi kull och inte nudda golv en liten stund ;)
Idag ska jag gymma med Vera, Jossan och Mirre och sen på kvällen ska jag och Erik träffas igeen. Ajuste har glömt och nämna att jag ska åka på finlandskryssning på fredag, så tror inte att jag bloggar under fredagkväll/ lördag. På söndag kommer jag hem. Nu ska jag försöka sova, hoppas ni kan sova iallafall.. Ses!

 

 


Just random



Funny times

Hello! Är hemma hos mig och alla chicksen är hära, eller Avz gick nyss eftersom hon ska träffa sin kille ;) Men vi hade skit kul! Körde sanning och konka och fick reda på en massa kul :))) klockan 7-8 ska jag träffa Erik och hänga at his place. Seya later!


Old pics






Här var man själv en liten plutt. Brorsan hade inte ens fötts då..
Haha sista bilden, vi var på någon resa runt sverige och så var vi någonstans där barn kunde köra motorcross och så provade jag, körde nästan hela banan utan att ramla sen precis vid slutet gjorde jag det.. Kommer fortfarande ihåg hur ont det gjorde :P


The day

Jag vet inte hur jag kom upp imorse men vaknade klockan 8 och fixade mig snabbt och åkte hem till pappa. Där åt jag frukost och lekte lite med syskonen. Dom älskade att göra dom där autodance filmerna så vi gjorde fleera stycken. Jag följde också med dem till vårdcentralen eftersom brosan skulle kolla något. Efter det träffade jag mamma och vi åt i donken.


Min syster har talang för att måla, så stolt över henne :)


10 saker du (kanske) inte visste om mig




1. Jag stör mig grymt mycket på folk som pratar "blatte"språk. Lär dig riktig svenska för gudsskull det är inte coolt någonstans att prata med en massa konstiga ord. Det låter bara som du har något cp fel. Stör mig även på att man inte får säga turk, svart o.s.v utan att bli kallad för rasist. Isåfall är du lika mycket rasist när du skriker svenne, finne, osv.
2. Jag är 178 cm lång.
3. Jag har inte varit utomlands sen jag var 8 år, förutom Finland..
4. Har inte världens lättaste period just nu..
5. När jag kollar på TV eller sitter vid datorn så ser eller hör jag ingenting även om någon sitter en meter ifrån mig och snackar med mig..
6. Ibland så orkar jag inte prata, håller hellre tyst då.
7. Älskar att träffa nya människor.
8. Min stora dröm är att bli modell.
9. Jag hatar teater. Jag tycker att det är så lame det kan bli.
10. Jag kollar min blogg ungefär 150 gånger per dag känns det som..


I can dream the rest of the way

Vad tycker ni om dom små ändringarna jag har gjort i bloggen? Inte så mycket men det förändrar en hel del, eller hur?
Idag provade jag SH'bam i gymmet. Det var inte lika kul som zumba men det funkar. Det är mycket ben och höft övningar. Efter det skulle jag till gymmet för att träna ben, rumpa, mage och höfter, sen lite kondition efter det, höll själva gymmet på att stängas, man bara, tack för det! Annars har jag inget mer intressant att berätta om. Ha en trevlig kväll iallafall!


Svar på kommentar

Svar: Hej du! Jaa, den hemliga kompisen (låter helt fel, hahaha) är inte direkt hemlig..^^

Please give me




Godmorgon folks!

Idag så "började" påsklovet. Det känns redan som om den har varit i gång hur länge som helst.. Veckan är iallafall planerad, men det kan ju såklart bli ändringar på saker och ting. Men idag händer inte mycket, ska bara åka till gymmet och träna, det känns som om magrutorna kommer komma till ytan när som hellst även om dom inte kommer göra det, inte dirket iallafall :P


Trollolol power!





Såhär satt vi och höll på till typ 23?
Från girltalk till en massa sånna här trollolol gubbar.. Och tydligen försökte hon väcka mig på natten, men jag sover som en stock. Nu har jag försökt väcka henne men hon sover tydligen fortfarande..

Horses

Visste ni att jag älskar hästar?
När jag var mindre var jag helt galen i hästar! Har en skit stor tjock häst bok med alla hästraser och den har jag nog suttit och bläddrat över 1000 gånger. När jag var liten så kollade vi den varenda kväll och jag valde alltid mina favorit raser. Jag började på ridskola och gick där några gånger men sen så stegrade sig en häst som jag skulle rida på och jag blev jätte rädd och slutade gå där. Anledningen till att jag bröt min arm när jag var liten, runt 4, så var det för att jag red på en häst. Teehee.
Tur att mina kusiner har en häst (förut hade dom tre). Hur många gånger har jag egentligen ramlat av och slagit i ryggen skit hårt och haft ont i några dagar, nästan ramlat av men kravlat mig upp igen vet jag inte :p För ungefär 2-3 år sen så kunde jag hoppa och trava med Riquet (Uttalas Rikett, min kusins häst), men nu vågar jag inte.. Borde bli modig och prova igen i sommar!

Har alltid vilja börja rida igen när jag har flyttat hemifrån. En liten dröm man har ^^






Thinspo






Hello

Idag har det varit en chill söndag!
Halv tre hade jag zumba och det var hur kul som hellst, efter det stannade jag och tränade magen och benen lite. Sen har jag nog mest tagit lungt och fixat till mig själv. Målat naglarna, smörjt in mig, fixa ögonbrynen, vaxat benen, bäddat sängen med nya lakan osv skönt!!
Imorgon blir det dans igen, en dans stil som heter SH'bam. Sen ska jag nog träna mer mage, ben och rumpa ^^ Borde starta en träningsblogg, eller inte! Nu har jag för tråkigt, är för speedad..
Ikväll blir det att kolla på Jersey Shore och Death Valley, favorit söndag!


Mypic. Lyckad va?? :)) Och så tänkte jag påpeka att jag suger på att hitta på rubriker!


Rayban geek!

Hittade min mammas sjukt gamla raybans. Dom är så gamla att dom inte ens har börjar göra sitt märkte på glaset och på sidorna utan det är i innersidan istället :p
Ska köpa mina egna om en snar framtid. Jag tror att jag har sagt den minst 1000 sen höstas.. Det ska vara pilot med blecksvart glas och guldiga bågar, jag tycker att dom är snyggast!



Shine on

Vilken härlig påskdag det är idag! Låter som en gammal tant.. Vaknade runt 12 och sedan dess har jag bara chillat. Solade lite från balkongen, även om det är en väldigt svag vårsol så fick jag en liiitenliiten bränna som knappt ser, fast man ser den. Drog bara upp tröjan och sedan blir det ett streck där bhn börjar, najs!
Brukar ni leta efter era påskägg? Jag gör det! Vi gör det fortfarande eftersom jag har ju småsyskon som tycker det är sjukt kul och det är ju lite kul. Jag har gjort det varje år haha, har aldrig fått den bara sådär utan har alltid letat. Påsken blir roligare då ^^





Outfit


Älskar den här outfiten! Ljus, vårig och väldigt dyr. Sjukt snygg iallafall, om några år ^^


Kvällsmys

Nu tänkte jag ta och göra lite kamoille te med honung och en skål med special K red berries och sätta mig framför TVn och kolla på bigbrother, nu fattas bara brasan. Ååh gud vad jag saknar att ha en brasa, varför utnyttja jag inte den när jag hade chansen under typ 9-10 år? Vi tände aldrig brasan typ... Hoppas ni har en lugn och mysig kväll iallafall, med eller utan brasa!!


True


New in





Gud, tubtoppen blev inte alls bra på bild.. har ingen bra galge för sådana..




Happiness

Nu kan jag äntligen slappna av efter att ha sprungit runt i stan i flera timmar. Gick faktiskt dit själv. Asskönt, ni borde prova! Man kan vara inne i en affär eller provrum hur länge man vill utan att känna sig stressad över att snabbt komma ut och gå till nästa affär, och så kan man gå till dom affärerna man själv vill och inte följa med till någon affär som kompisen vill kolla kläder på, men såklart är det alltid roligare med en massa tjejsnack osv.
Tycker synd om mitt bankomat kort, jag tror att det har 10 kronor kvar i sig.. Nästa månad blir det en massa shorts och bikinis istället :)) Visar det jag köpte i nästa inlägg.


Svar på kommentar

Svar: Kungsholmens glassfabrik aka Pipers glass har tydligen två resturanger.
Pipersgatan 14 och Bondegatan 75 i Stockholm. Jag har själv varit i den i kungsholmen (pipersgatan) två gånger och jag rekomenderar. Skit god glass till sjukt bra priser! :)


Shop till ya drop

Visar snart vad jag har köpt!


Glass i lass

Det var sååå skönt att sova ut! Sov i nio h och 30 min :)
Läsdagen var också chill, vi hade bara två "lektioner" där vi bara satt och läste. Jag läste 'Jag är Zlatan' som jag fick i julklapp ^^
Efter skolan så åkte jag och tjejerna till Kungsholmens glassfabrik aka Pipers Glass och beställde en varsinn Banana split. Skiit good! Sen efter det träffade jag pappa och vi lunchade i subway och så.


Biljetter



Det låg ett brev på mitt skrivbord och inne i det så lågt det fribiljetter till 2 till Hungergames i vilken biograf som helst. Här blev man glad! Tack Nordisk film! :)

Stockholm by night




Någon annan som älskar sthlm på kvällen/natten? Sjukt mycket finare i verklighetern såklart!

Blå hallen

Vilken trevlig kväll det var idag! Har ont i fötterna nu efter all dans.
Efter skolan kom jag hem, duschade, fixade mig och sedan drog jag till Mirre och mötte de andra tjejerna och fixade mitt hår där innan vi drog vidare mot Stadshuset och blåa hallen. Sjukt kul det var där, hur många skolor som helst, engelbrekt, rödaberg, matteus, vasareal, adolf fredriks musikklasser osv. Buggade, dansade vals, hotfox eller vad det heter, linedance, lite egen dans och så var det en battle. Har lite bilder att bjuda på och så några videos som jag kanske sätter in senare, nu är jag alltför trött. Jag och Vera buggade järnet när vi hade buggtävling, fast vi kom inte till final, haha!
Imorgon kan jag sova till halv tio eftersom hälften av klassen inte behöver ha någon jumppa och så har vi läsdag imorgon och slutar 14.00 :))




--

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2921046/images/2012/pic_196824054.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2921046/images/2012/pic_196824113.jpg" class="image">


Bugga!

Orkar inte setta mig vid datan, funderar faktiskt att gå och lägga mig nu, ska bara gå och borsta tänderna och sånt..
Idag var det ingen vanlig dag i skolan. Vi hade ungefär 2 lektioner och sedan hade vi dansinspektörerna i skolan och övade på att dansa pardans (bugg och vals) till imorgon. Det var några andra skolor där med, engelbrekt och stadshagen typ, de var liite awkward.. Imorgon så har vi dans i stadshuset mellan 19.00-22.00 med en massa andra skolor i stan, rödaberg, matteus, vasareal osv. Det ska bli roligt. Btw, Att dansa bugg är skitkul, det är som att träna!

Bilden nedanför, sociala vänner man har! Jag gillar att omklädningsrummets väggar har blivit målade till babyrosa, fast de syns inte på bilden..


Hard life



Samhället borde sluta kategorisera.




Ogilla!

Nu tänkte jag skriva upp en lista på saker jag stör mig på, haha! Har verkligen ingenting och göra..

Otrevliga gamlingar. Förra veckan så kom jag ner för rulltrappan och såg att tåget hade rullat in så började jag springa för att hinna med. Just när jag skulle in så började dörrarna stängas och en tant som gick skiit segt framför mig. Dörrarna höll på att mosa mig så puttade jag in tanten för att hinna med och så blir hon sur på mig, man bara lär dig gå in snabbt i ett tåg då -.-
En annan gång så kom jag in i tåget så satte jag mig längst ut i en tom fyra så kom det in ett gammalt par. Tanten ville sitta just precis där jag satt även om fyran bredvid mig var tom och platsen framför mig var ledig. Hon sa skit otrevligt att jag ska flytta på mig eftersom det är hon som ska sitta där och jag sa nej. Sen stod hon bara och stirrade på mig och gick och satte sig i fyran bredvid min. Asså shit, tror gamlingar att dom styr över oss ungdomar? Inte över mig iallafall.

Dumma frågor. Jag hatar när folk frågar mig om helt självklara saker jag blir så grymt irriterad och orkar knappt svara haha. Nej men det förbättrar inte heller att jag inte gillar att förklara saker mer än 3 gånger..

Kändiskåta människor. Jag stör mig grymt mycket på människor som hela tiden är ute efter fame. De gör verkligen vad som helst för att bli kända, även om det är på ett negativt sätt eller ett positivt. Antingen sätter man ut bilder man visar så mycket hud på men täcker för sina privata delar, leker hora, sätter ut bilder som visar hur anorecxia smal man är när man ligger på rygg (alla blir dubbelt så mycket smalare på magen pdå, komigen -.-), hänger ut personer, vill vara med kändisar, har sex med alla man känner osv. Liksom så synd om människorna som gör det. Har aldrig vilja göra något sådant, det anser jag som smutsigt.
Om du vill ha riktigt positivt fame är det att du gör någonting bra, jobbar upp dig och utnyttjar inte andra.

Depplåtar. H-a-t-a-r folk som sitter och lyssnar på deppmusik, t.ex sofiah. Du sitter och lyssnar på hennes dåliga raplåtar där hon sjunger om att ingen bryr sig om henne och om hon ska ta sitt liv osv. Sedan så skriver man "du sjunger precis om hur mitt liv är", "texterna passar så bra in i mig.". Tyvärr så är det inte så. Det finns alltid någon som bryr sig om. Vafan tror du att din familj kommer säga ifall du dör och dina vänner/släkt? Är du helt beng eller? OM dom inte skulle bry sig skulle du vara utkastad för länge sen och inte ha någon kontakt kvar heller. Gillar heller inte svensk rap, den är bara depp och handlar om hur mycket man hatar sitt liv och vill ta självmord och att man ska älska sin mamma och pappa m.m. Aja, varje gång jag hör en sofiah låt blir jag urförbannand..

Smink som inte blir fint. Hur jobbigt är det inte när man har sminkat klart sig och så ser sminket helt fuckat ut? Jag hatar när det inte alls blir som man vill och man ser helt förjävlig ut. Liksom finns det ens något mer att säga om det? Nästan alla förstår hur det är.

Pessimister. Pessimister är jätte tråkiga männsikor som ser världen med negativa ögon. Varför ska allt hela tiden vara negativt för? Vi lever bara en gång, släpp loss lite. Lär känna nya människor, gör saker som du aldrig tidigare trottt att du klarar av, fixa upp höga mål. Man blir nästan själv en pessimist om man bara hänger med en dagarna ut.

Måndag 02/04-12

Idag har ingenting speciellt hänt. Efterskolan drog jag till gymmet eftersom jag trodde att jag skulle ha ett zumba pass men jag blandade ihop tiden.. Passet började omkring 20.00 och klockan var bara fem, så jag gymmade istället. Imorgon ska jag sitta barnvakt för mina syskon och göra pannkakor som vanligt, men dom gillar det så det är väl bra!

La gente esta my loca

Hejsansvejsan!
Har inte varit hemma på över ett dygn, det känns faktiskt skönt att komma hem lite :p
Igår så sov vi hemma hos Vera. Det var kul och cozyy! Vi glömde helt bort earth hour så vi hade den runt 2 på natten haha!
Idag så hade vi klassmiddag. Vi var i Cliffbarnes vid 12 och började att göra dessär, mat, förrätt, drinkar och allt möjligt. Det var kul! Klassen var normal för en gångsskull ^^




Schnygga bruds!


RSS 2.0