Diss med stort D



Tungpiercing.

Förut tyckte jag att det såg fint ut och ville själv ha en, men nu har jag insett hur fult det är. Tycket att man ser smutsig och ofräsh ut. Och sen tycker jag att det bara ser ut som trash när man har det. Skaffa det inte, bara för att några av dina kompisar kanske har det och känner någonslags gemenskaphet med den så behöver man inte skaffa en. Många killar tycker även att det inte ser fint ut, att man bara ser trashig ut. Och så förstör man sina tänder eftersom man hela tiden håller på med den och så läspar man eftersom tungar formar ju till orden. Förlåt, men jag tycker bara att det är oerhört fult.

Strumpbyxor/leggins med shorts.
TYCKER ATT DET ÄR SÅ FULT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha aldrig på er de, det är verkligen inte fint! Småbarn har de på sig för att de vill ha shorts men föräldrar tycker att det är för kallt ute och så måste som ha strumpbyxor under för att dom inte ska frysa. Man ser också liten ut när man har de på sig, och det vill man ju inte! Använd bara aldrig de!

If i share my secret, you most keep it


Vill ha halsduken! Den kostar 460 kr, dyrt.. men den är fortfarande fin. Aja, får ta och fundera lite.. Mössan är också gullig, men tror inte att jag kommer att köpa den..

Sen köpte jag ju också jeansen och body misten, visar bild här. Dom är tagna ur deras hemsida. Byxorna sitter såå bra på! :)


Something to listen.


Gillar den sista låten (y)

Såhär ser höstlovet ut för min del

Imorgon så kommer jag åka iväg. Klockan 13.58 åker mitt tåg från Stockholm Central och klockan 19.50 är jag framme i Östersund.
Ska bo hos min kusin som precis har flyttat dit i 6 dagar, så kommer hem på lördag. Men det kommer bli asnajs!!! Hihi, så köpte godis och så har jag med bra böcker och musik eftersom jag kommer sitta i tåget ungefär i 6 timmar.....
Jag kommer blogga men inte så mycket, just so you know it!

Så har packat halva väskan, nu är bara alla hygiengrejjor och smink kvar :)

- Sommaren -11


Halloween 2011

HAHAHAHHA, såhär såg vi ut i cirka en timme igår kväll, haha, dör :)

I think i gonna like this

Äntligen kan man bara sitta och slappna av. Vaknade runt halv 12 och då var det bara att äta och fixa sig och sen åka till TC och träffa Mirre, Vera och Jossan.
Vi köpte kläder i Hollister och sen så snackade vi och tog en squeezed up. Efter det åkte jag och Mirre till prisextra och jag köpte lite godis till imorgon.

Från Hollister blev det jeggins, som satt asbra :D och två bodys plash, eller body mist som det står på dom.

 

Kom ihåg att vrida tillbaka klockorna en timme till imorgon! Vintertid ju ^^

Sovgott

Åh gud vad trött jag är, sitter som en zombie framför datorn, haha, kallt är det också. Ska nog krypa ner i sängen nu och läsa lite. Bloggar imorgon, sovsött!

When an affliction happens to you, you either let it defeat you, or you defeat it.




Fullt drag idag, har gjort en massa!
Först så efterskolan så åkte jag och Avz hem till mig och vi sminkade min lillasyster och de blev asnajs, sen åt vi lite och efter det kom Mirre hit också och efter det så började vi fixa oss för den här halloween festen vi skulle till. Haha, det var kul, vi fick äta hur mycket godsaker vi ville o så dansade vi med småbarnen osv. Laddar upp bilder när Avz har laddat upp dom.

Efter det gick vi hem och tvättade av oss sminket och fixade om oss och åkte till grand hotel för att se om vi skulle se Robert Pattisson, som vi tyvärr inte gjorde :/ Är deppig för det just nu...

 

Idag är det också höstlov! Wiiee, berättar imorgon om vad som händer :)

Musik


min favorit låt! Spaceman!



Take me down to the paradise city
where the grass is green
and the girls are pretty

Scary..


We move for the music

Vi fick sluta en timme tidigare så jag och Avz gick till cupcake STHLM och hon köpte lite cupcakes. Sen gick vi hemåt och väl hemma så har jag försökt komma ihåg alla tecken som man använder när man orienterar.. för vi har prov på det imorgon på idrotten och man ska kunna rita dom och deras namn -.-

Vi gjorde tacos också. Jag skulle göra guacamolen och mamma hade valt för hårda avokader, så det blev fail, men det smakade endå som det ska.... ^^
Imorgon är det fredag! Är taggad. Ska ju på "fest" och skrämma alla småbarn ni får se hur läskiga vi blir ^^


Godnatt, sov gott

Har suttit och kollat lite saker inför helg. Men ska lägga mig i sängen nu och läsa lite. Bloggar mera imorgon, godnatt! :)

Some stuff

1. Jag sover ALLTID på sidan.
2. Jag har svårt att andas när de blåser.
3. Jag läser mycke böcker.
4. Älskar sorgliga filmer!
5. Tycker att det är mysigt med hösten och vintern.
6. Jag är halv finsk och har 5 småsyskon.
7. Att jag är 1.76 eller 1.78 m lång.


- hahahahha! från sommaren, innan jag drog till ung. Shit vad jag saknar att ha långt hår!

Min nya jacka!


Jätte dåliga bilder jag vet, men dom är tagna med min webbkamera eftersom jag inte har någon annan för tillfället, därför kan jag tyvärr inte ladda upp bilder från min vardag, men jag tror att jag ska få en mobil i julklapp så snart blir de ändring på de !
Den är från Zara och kostade 999 kr. Åh vad jag älskar den!
Juste, den är mörkblå :)

Le mot dem som försöker krossa dig, för det krossar dom att se dig le.



Har insett nu hur bra The Killers egentligen är, haha.

Kom hem för ett tag en sen efter att ha varit lite i Nacka Forum med pappa och Milo. Fick min efterlängtade vinterjacka, gissa hur glad jag är? Nu slipper jag frysa händerna av mig!
Fick också lite halloween smink av mamma eftersom jag, Mirre och Avz ska vara "spöken/monster" på min lillasyster Disas halloween fest. Haha, det kommer bli askul! Hela helgen kommer bli kul, längtar såå mycket!!!!!!!

- Wiiha, blod och sår ^^


Samsung Galaxy S2 vs iPhone 4

Vilken tycker ni verkar/är bäst?
Samsung Galaxy eller iPhone?



Har läst på lite olika forum att Galaxyn är bättre än iPhone... Vad tycker ni?

Lite såhär underhållande


Dagens diss går till



ATT ALLA SER LIKADANA UT.

Kan verkligen inte ha saker eller köpa saker om några andra tillexempel har de. Okej, converse är ett undantag för dom gillar jag, men med allt annat. Liksom alla i min skola går runt i Hollister kläder och ofta går alla runt i samma plagg. Jag vill ha kläder därifrån, men inte de som alla andra har! Jag vill ha något som väldigt få har, men det kanske är lite svårt eftersom alla har verkligen köpt ur affären haha!
Samma sak med den här tubhalsduken. Jag ville ha en, men nu har alla en tubhalsduk så vill jag inte ha en längre. Nu vill jag istället ha en halsduk, och jag har hittat min perfekta som jag ska köpa senare :D
Aja, de jag ville komma fram till var ju att jag inte gillar att nästan alla ser likadana ut :p
Liksom gå runt i samma kläder i skolan som sin kompis. Visst det hände mig och Jossan en gång men det var inte me flit. Haha, det var faktiskt rätt coolt. Vi hade på oss likadan tröja, likadan färg på munkjackan och om ja inte minns fel så var det likadan färg på jeansen också, men det är en helt annan historia ^^

I love food

När mamma kommer hem ska hon ge mig pengar och ja ska till vår pizzeria (1 min härifrån, as goda pizzor också, rekomenderar birkastans pizzeria!) och köpa en good kebab pizza. Gud vad gott, ja är vrålhungrig! Och imorgon ska vi antagligen äta tacos, mums! Jaa, hos oss så planerar vi ibland vad vi ska äta dagen efter ;)


Jul tidigt..?



Bara för att brudarna i skolan håller på och stör sig på att ja lyssnar på JB så har jag nu lagt upp två av hans nya jullåtar. Av den första får man faktiskt julkänslor, iallafall jag!

Smycken

Det här skulle jag inte ha något emot till att ha i mitt smyckes skrin eller vad man nu har sina smycken i, haha. Vill även ha ett smyckes träd och en smyckeslåda :)

 

Snygga va? Dock orkade jag inte sitta och göra den någon fin, slänge bara ihop en massa bilder på paint :)



You and me together nothing gets better

Vad tråkig människa ja har blivit, känns det som! Jag bara går hem efter skolan. Aja, det börjar hände mer saker ju närmre helg vi kommer så ska inte klaga ^^
Har jätte tråkigt.. Tror att ja ska spela lite töntiga spel eller så sätter jag på någon film. Skulle vilja se Monte Carlo :)

- förra året

The last one

Sista inlägget för idag!
Har jätte ont i halsen och lite huvudvärk, inte bra :(  Måste bli frisk, sitta och knapra på en massa bafusin eller hure stavas. Hoppas jag blir frisk.

Ha en mysig måndagskväll!


Konstiga låttexter


Snyggt va?

Snyggt i kliklackar, huh? ^^


The world has the habit of making room for the man whose actions show that he knows where he is going.


Åt nyss middag, det blev en kopp varmchoklad, nudlar och några bitar vitlöksbröd, bra blandning va? Hihi!
Ska nog plugga sista sekunden lite senare för att vi har läxa imorgon. Inget mer intressant har direkt hänt idag :p

- asgammal på mig o Avz :)


Scones

Just nu är sconesen i ugnen som ja precis gjorde, snart ska ja ta ut dom. Älskar scones, iallafall på morgonen, dom är så sjukt goda! Kan äta hur många som helst, men dom är väldigt mättnade. Så min kväll ser väl ut att sitta framför TVn och kolla på Jersey Shore och äta de och kanske lite mandariner.

Seyaa tomorrow!

Läs på bara


Söndag

Idag händer det inget speciellt. Ska senare ha en fräsha upp mig kväll. Tappa upp ett bad med en massa badsalt, badbomber osv, hårinpackning och sånt :) Det blir nog mysigt.
Har faktiskt inte så mycket att uppdatera om idag, men så är alla söndagar, lite sega.

Vill också vara brun!


Do the things you know, and you shall learn the truth you need to know.

 

 


Jag är helt förvirrad

Fick just mitt mest chokade samtal ever.
Måste tänka på saker och ting nu, allt blir allvarligt. Jag är förvirrad och just nu vet jag inte hur de blir, det känns som jag är i middle of nowhere.

Ska nog städa lite nu, känner mig inklämd i mitt rum eftersom det är klädhögar överallt.


There are some people who live in a dream world, and there are some who face reality, and then there are those who turn one into the other.






Ska åka och träffa Linda. Men först så ska ja dusha en snabbis och fixa mig. Later!


Godemorgon i denna saal..

Här sitter jag. Jag kan verkligen inte sova länge längre, men det är endå ganska skänt för då sover man inte bort hela dagen!
Vi har ingen shampo hemma så ja kan förtillfället inte tvätta mitt hår, mamma får ta och gå och köpa de!  Det här är jätte ofräsht.. Ska kanske träffa Linda, hon vill köpa linser så ska kanske följa med henne, om ja lyckas tvätta håret på något sätt, eller så kommer ja sitta barnvakt, vet inte än...


Känner mig som en nörd

Sitter och spelar ett världigt nördigt spel just nu, har gjort de i flera timmar eftersom ja o min kompis hade tråkigt, hahaha!
Pannkakorna va goda!
Ska nog sitta och geeka ett tag till, sen gå och läsa lite och sen sova.

Seeya tomorrow!


Hehe, tjockiis...

Sitter och äter pannkakor helt ensam och chattar i msn. Känner mig asmobbad. Alla andra i familjen sover...

Panncakes

Nu ska ja gå till köket och steka lite pannkakor till middag. Ska ta me data bara för att inte vara osocial, haha! Vart är världen påväg?
Bloggar mera sen, later!


Största dissarna till

ADELE!
Asså komigen, helt ärligt. Hatar hennes låtar. Alla går runt och sjunger på dom, alla radiostationer spelar hennes låtar. Man blir ju sjukt. Och hennes låtar fastnar i huvudet efter första gången man har hört den och så finns den där för evigt.
Sluta sjung hennes låtar, jag blir asirriterad på folk som ska försöka sjunga fint och lika bra som hon, och det kan dom inte för hon har en jävligt speciell röst. Ta och lugna ner er nu, hennes låtar är faktiskt inte så bra. Överskattat.


IPHONE!
Alla ska ha en iphone nu förtiden. Dom är inte ens bra. Det finns faktiskt mobiler som är bättre än iphone. Alla ska ha en för att alla har en, bara för att kunna säga; jag har en iphone. Man kanske bara vill ha den för spelen, men då kan man lika gärna köpa en ipod tuch, som jag inte har något emot. Skulle själv ville ja en!
Men alla behöver inte ha en iphone. Mina kompisar tjatar om att ja ska köpa en iphone för att ja ska ha en ny mobil, men ja vill verkligen inte ha en, haha! Det är också jävligt överskattat.

 

Just my oppinion.


Trassla inte till saken genom att komma dragande med fakta.

Kom nyss hem. Va i Nacka Forum med pappa. Vi gick runt där, pratade, kollade på mobiler och vinterjackor. Har hittat en ny vinterjacka som jag förälskade mig i direkt. Men vet bara inte vilken färg det blir, för skulle vilja ha en mörkblå, men de kan man inte ha till blåa jeans då, så det kanske få blir en brun eller den andra färgen som fanns där..  i-landsproblem...

Vi har heller ingen mat hemma. Alla har ätit ute utom jag, känner mig lite mobbad. Får väll hitta något och äta.. mögligt bröd?? hahha, skojja! sånt har vi inte här hemma, men får gå och kolla sen då :p
Jag längtar faktiskt till vintern, vet inte varför. Men fatta hur mysigt det blir. Gå runt i en tjock vinter jacka och några fina skor en vinterkväll i stockholm, tycker iallafall att det är jätte goosy ;)


Mandariner


Jag och Filip har mandarin snack i msn, båda äter mandariner, men min går inte upp...
Vackert, vart är världen påväg..

Oh no!

Kul att statestiken har höjjts, även när jag inte har blogggat speciellt mycket..
Sitter och lyssnar på musik och chattar och kollar på kläder och hårförlängningar, vill ha, pengar är bara mitt enda problem...

Tror att det här är sista inlägget för idag. Bloggar mer imorgon!

Låtar


Den som inte kan hata kan inte heller älska.

Har nyss ätit. Gick inte på träning idag för att ja hade glömt min vattenflaska o ja brukar dricka drygt 2 liter så det skulle inte gå så bra, skulle ligga svimmad bredvid hela träningen, haha.
Åå, har så mycket framtidsplaner, vissa av dom kommer att slå in om en vecka, andra om kanske några veckor. Skriver mer om de då när det närmar sig, men är bara såå himla glad! :D


- konfirmation -11

School right now

Nu sitter ja i datasalen med Allen-Avz och Mirre. Avz får damp för att ja skriver Allen-Avz... hihihi, vi har ungefär en lektion kvar o de är engelskafilm och vi ska bara se på film :D

BTW, på vivo kostar en liten marabou 5 kr, najs :D

Fixa fler bloggbesökare!

Det här får bli mitt sista inlägg för ikväll.
Tänkte tipsa om att du kan få fler besökare till din blogg hur lätt som helst, utan någon större ansträngning! Jag har redan fått 47 besökare genom den sidan. Ni kanske har hört talas om Bloggtrafik.se?

Aja, det är hur simpelt som helst!
Klicka bara på bara härlänken för att komma till sidan och regristera dig, vilket är 100% gratis såklart :)

Klicka Klicka Klicka Klicka Klicka Klicka Klicka Klicka Klicka Klicka Klicka Klicka Klicka Klicka Klicka Klicka

 

Sovgott!


Dumb is never cute


Världen sätter inga gränser för mig

Åå vad ja har lust att shoppa! Bara fylla garderoben med helt nya höst/vinterkläder och skor. Min dröm.
Jag är den personen som älskar shopping, mode, smink och allt som hör till mode världen. Min största dröm är ju även att vara modell på typ victoria secret eller något åt det håller, det skulle vara najs!


Euw, fattar inte hur vissa folk kan göra såhär!?


Viss kärlek är som vinteräpplen, mognar sent och håller länge.

Heelluu!
Sitter och äter choklad just nu, känner mig lite smått tjock...
Har också insett hur mycket jag hatar att ducha på morgonen, det är ju hemskt. Ungefär det har hänt idag, plus att matte provet gick helt åt skogen tyckte jag.


Outlet Sverige

Tänkte tipsa om en bra sida, Outlet Sverige, som är för dig som letar efter märkesprodukter och kläder till ett lågt pris. Du kan hitta allt från en tröja från Ed Hardy till fondations från Dior.
Sidan säljer kosmetika, nagelvård, hårvård, kläder, parfymer osv.

Jag hittade två jätte bra saker därifrån som inte skulle ha något emot till att äga.


Parfymen doftar helt underbart (har provat i affärer) och kolla ögonskuggaboxen! Har en mindre palett men den där skulle slå allt, snyggaste mejken och godaste doften ;D
Det kostar inte så mycket heller, så det är inte å dumt heller!

Dom har just nu också en tävling som pågår där. Man kan vinna presentkort på 1000kr hos Stayhard!
Direktlänk till tävlingen: Outlet Sveriges tävling.

Direktlänk till sidan: Outlet Sverige. Du kan även klicka på bilderna för att komma till sidan :)

Online going offline

Nu är nästa stop duschen, efter det blir det kanske lite plugg och efter det TV. Har en lång och skön sovmorgon framför mig imorgon. Börjar 20 i 12, slå de ni bitchees !

Ha iallafall en mysig kväll och sovsött!

- sant, glad för att det är så!


I want this kinda dog!

Min största dröm är att ha en långhårig chihuahua. Tänk vad gulligt att ha en liten minihund och bara sitta och mysa med den i soffan, sängen, gå ut på långa promenader, köpa saker till den och leka osv.
Gaash, har viljat ha en hur länge som helst, men de ska vara en långhårig. Gillar håriga djur mera, det låter lite fel nu... Aja, ni fattar?



Liksom köpa små vinterjackor till den på vintern eftersom dom typ fryser lätt på vintern och så. Skulle vilja ha en svart och brun eller den färgen som på bilden. Naaw, det här gör så att jag ännu mer vill ha en!

Wow, kul att du gillar det


Mitt.



Något megafan.
Hmm...?

Ser någon, någon skillnad på dessa två bilder?  Bara så ni vet är det första bilden på ett inlägg mitt, och det andra från en megafan, om ni missade det!
En jätte gullig bloggläsare tipsade mig om en blogg som kopierar mina inlägg och lägger in dom i hennes, naaw.

Men en sak vill jag ha klart för dig/er. Ta inte mina inlägg. Har du en blogg ska den oftast handla om dig själv, dina åsikter eller sånna saker du tipsar om. Om du bara ska kopiera andras inlägg är det ju ganska onödigt att ha en blogg om du ska sitta och leka att det var de man gjorde när man inte ens har gjort de.
Snälla nån, det här gjorde man när man var 13, senast vi 14 års ålder, inte när man är 15 gumman. Varför ska du ha en blogg och kanske planera att läsa den i framtiden (som många gör) när man skriver något man inte ens har gjort? Ha-ha säger jag bara.

Det är jätte roligt att se att du vill att din vardag ska vara som min, kanske lika smart som jag, men det kommer inte att bli så, för om alla skulle vara som jag t.ex, skulle världen vara tråkig. Liksom likadana människor överallt. Alla har sin egen personlighet och sin egen vardag.
Det är kul att veta att jag inspirerar dig och din blogg också. Men du behöver inte ta inläggen ifrån mig. Kom på något eget istället. Om du vill kopiera något eller skirva om samma sak är det bara att fråga och få ett ärligt svar, för mer farligt blir det faktiskt inte.



Update; nu har hon ändrat den, men fortfarande inslag av mitt inlägg, det här är fan askul, inte visste jag att folk gillar min blogg så mycket ^^

Två själar med bara en tanke – två hjärtan som slår som ett.

Idag har det verkligen spöregnat från halva dagen, kul!
Inte alls lika kallt som igår
.
Har äntligen fått börja skriva på min novell på datorn, tycker att det är askul att skriva berättelser, har gjort flera stycken sen fler år tillbaka. Ville bli författare när jag var mindre så nu har jag en massa att läsa, eller har redan gjort de, men hade så livlig fantasi då. Det visste ni inte va?
Sen hämtade jag min syster från skolan och sedan så va ja barnvakt en liten stund, mysigt! ♥


-

Brukar säga det till mina kompisar, alltså sista citatet, eller om det ens är ett ciatat, anyway ^^


Hade lite tråkigt, visar hur veckan ser ut för mig :)


Love don't pay bills



See you had a lot of crooks try to steal your heart
Never really had luck, couldn't ever figure out
How to love

See you had a lot of moments that didn't last forever
Now you're in this corner tryna put it together
How to love


Hiss/diss

♥ Solo och Frida! Dom är underbara tidiningar. Älskar att sitta i lugnt och ro och bara läsa all mode och allt!

♥ Av att planera saker. Älskar att göra det, men oftast så brukar de inte bli av.. ^^

♥ Resa utomlands. Har inte rest sen ja va 8, men det är helt underbart.

♥ Älskar Halloween, nyår och alla hjärtans dag. Mina favorit högtider!

× Att ha ont i magen. Har det nu, det är hemskt! Tror att ja börjar bli lite sjuk eller något sånt.

× Omogna människor.

× När man inte har pengar och så har alla andra hela högar.

× Att jag tycker att hiss och diss är töntigt..

 


En av människans äldsta behov är att ha någon som undrar var man är när man inte kommer hem på kvällen.


Det är verkligen svinkallt ute, tror att jag håller på att frysa ihjäl, även om jag hade på mig en dunjacka idag, hackade sönder tänderna. Och endå är det bara 5 grader ute, trodde att de va några minus eller något.. Undra hur det blir sen när det är 20 minus grader ute...

Idag kom också nya Solo, så ska nog sitta och läsa den med en kopp varm te eller kanske varmchoklad, eller jaa, något varmt över huvudtaget! Och så har man fått några gymnasietidningar också...







- Julen i Finland 2010

Louis Vuitton

När jag endå håller på och kikar på en massa kläder vill jag bara slänga upp en bild på en till väska som jag vill ha!

Visst är den inte underbar den med? Man blir ju galen på alla saker man hittar..  Så jag tror att jag ska hoppa in i duschen nu och sen efter det ska jag plugga så länge till Jersey Shore börjar. Later!


One may walk over the highest mountain one step at a time.

Jag älskar verkligen märket Juicy Couture! Alla deras väskor, smycken, sovset, parfymer osv, är ju underbara! Skulle göra vad som helst för att få en Juicy Couture mjukisdress eller en väska därifrån! Alltid när jag kollar på produkterna från deras hemsida blir man typ borta ett litet tag och bara drömmer om att klicka hem allt...



Dör för stövlarna! Kolla hur fina dom e? Åå guud, vill ha dom, och allt annat på det här collaget :D
Ska börja spara från och med nästa månad!

Awsomeness

Har inte haft tid för bloggen eftersom jag har varit tvungen att sitta och plugga hela dagen typ,,  hade ett eget träningspass också, haha. Situps, träna låren, rumpan osv ^^
Ikväll blir det att äta en massa pannkakor, plugga lite mer och sen kolla på alla bra och nya avsnitt på alla serier som går i MTV, alla kommer efter varandra på söndagar, rena drömmen!

- hahhah, från ett BMS avsnitt!

 


Godnight, sleep thigt

Att klockan redan nästan är halv två, så sent trodde jag inte att det var!
Ska nog förflytta mig mot sängen nu, hoppas ni sover gott!

- någon gång i tidig vår


Water for elephants


Kollar just nu på Water for elephants. Den är nog den finaste filmen som jag har sett hittills! Robert Pattisson är ju galet snygg i den också. Lite solbränd och blåa ögon, assnygg! Men nu ska jag fortsetta att kolla ^^



Update: Filmen var jätte bra! Den hamnar i mina favoriter.
Den va romantisk och sorglig, gillade inte scenerna då dom misshandlade djuren och de, :/  Och karaktären som Robert Pattisson spelar är min drömkille! Han e verkligen underbar.

Förändringar för bloggen!

Tänker förändra bloggen mycket sen när det nya året har börjat.

  • Skirva mer, minst 2 inlägg per dag iallafall!
  • Försöka ha minst en bild i varje inlägg.
  • Skaffa en ny mobil/kamera så att jag kan fota massor och bjuda en massa bilder, det blir roligare att läsa och skriva då.
  • Shoppa mer och visa bilder på det.
  • Göra finare headers.
  • Lägga ut en massa tips om allt mellan himmel och jord.

Jaa, mer kan jag just nu inte komma på, men det kommer säkert upp. Det blir en hel make over här, härligt! Gillar förändringar i bloggar :D

I tried to say

Ska nog setta på en film och geeka en massa filmer ikväll. Gillar inte min blogg för tillfället, behöver en ny header :p


Your gave up first!


Ääppelpaj + thaimat, mums!

Ska nog gå och göra en äppelpaj och sen äta lite thaimat som blev över :p Sen blir det nog mer plugg!
Bloggar bättre ikväll, gud vad jag måste bättre mig

- Förra vintern, jag hade precis lagt på mig lösögonfransarna, därför ser  dom ut som dom gör..


Don't wait for your ship to come in, swim out to it.

Hela morgonen har ja pluggat, städat, pluggat, fixat ögonbrynen och pluggat ännu mer, haha. Aja, sånt är livet. Ska nog baka äppelpaj senare idag, men just nu är jag inte direkt så sugen på de, när ja tänker på mat vill jag bara spy, haha, fresh!

Bloggar mer snart, måste göra en liten grej nu!

Mys!

Ligger och kollar på Bratz the movie. Gillar att kolla på sånna där typiska tjejfilmer precis innan man ska lägga sig. Ska lägga mig tidigt idag för att den här veckan har verkligen tröttat ut mig. Va lite me Linda idag också, vi snackade och sånt, bloggar bättre imorgon, seeyaa tomorrow!

Snaaark



Ska nog göra klart det lilla jag inte orkade göra igår på matteläxan, sen tror jag faktiskt att jag ska gå och lägga mig, är supertrött.
Så jag tror att vi ses imorgon istället, bye!

If we do what is necessary, all the odds are in our favor.



Dagen i skolan va hemsk idag, våran klass fick skäll på hälften av alla lektioner för anklagerser om fusk osv.. Kul..

Efter drog jag och brudarna till eriksdalsbadet och hade vår träning. Gud vad den känns lättare nu, den är verkligen inte lika ansträngande som första gången! Man får bättre kondition så snabbt.
När jag kom hem så hade mamma köpt Thai mat så käkade det idag, gott var det ^^

- november/december/januari 2010/2011


All new



Det här vill jag ha! Ska kanske köpa någon klänning av dom där och sen svarta kliklackar, sjukt snyggt det kommer bli. Jag skiter i om jag blir 180 cm lång, jag tycker det är snyggt!

Börjar även bli bättre på att redigera bilder i photoshop, inte sant?
Men nu ska jag iallafall stänga ner för ikväll, vi ses imorgon!

Haleboop


Väntar såå!



åå, väntar as mycket till att den här kommer ut i bio, kommer bli så sjukt najs!
Jag och Linda ska kanske se den tillsammans och då när dom visar alla filmerna, asså maraton ;) mitt på natten, kommer bli asnajs, men det är fortfarande bara planer.
Tycket också att det är bra att dom har gjort två delar av slutet för att då tar den inte slut lika fort, hihii :)

Och till en helt annan sak, såg också att Paranormal Activity 3 har kommit ut i bio. Kommer ihåg när jag såg tvåan med Avz förra året i bio, haha (y)



I be there waiting for you


Aah, min favorit låt av RHCP hittills!

Do not let what you cannot do interfere with what you can do.


Såja, nu kan ja äntligen ta det lite lugnt. Sitter och lyssnar på Red hot chili peppers, haha, dom är ju här i Sverige nu. Vera va på dom konsär igår ;D
Idag har vi haft en ganska lugn dag. Gjorde god mat i hemkunskapen och så hade vi kör så vi missade typ hela SO och så hade vi ingen svenska, najs!
Har gjort alla läxor vi har till slutet av den här veckan, alltså NO läxan och 2 matteläxor, kul och höra va? ^^



- Skolavslutningsdagen, 2011

Get on the floor

Tänkte berätta lite om morgon dagen. Jag ska träffa min mananger och vi ska snacka om lite stuff osv. Så kommer inte ha någon tid för att blogga för att kommer komma sen hem och så ska jag plugga lite och sånt också. Två prov nästa vecka och en massa läxor till den här, yey!
Nu ska ja gå och baka scones vi hade ingen bakpulver så det blir att göra hemkunskapläxan istället, bloggar efter det, later!



Utkast: Okt. 10, 2011



Tjena!
Dagen gick väldigt snabbt idag tyckte jag.. Efter skolan åkte jag och Avz in till stan och käkade i Max, gick runt i affärer och snackade om lite saker som kanske händer in the future, det kommer bli fett kuul :D  Sen letade vi som galningar efter ett iphone skal till henne, gick runt överallt, gallerian, sturegallerian, haha, och där :p och så hittade vi ett bra i elgiganten...

yees, jäätte koncentrerad! Sitter också i en CP ställning..


- Tre bilder från tjejkvällen i fredags :)


Galet snygg!


God middag

Imorgon börjar skolan igen, det är 3 veckor kvar tills höstlovet börjar... Har inget speciellt att skriva om, dagen går åt till att plugga och och grejjs. Roligt det låter, verkligen!
Men jag ska försöka hitta på något att blogga om, haha, det gör man allt ;)


vackra bilder.. bjuder :)


Det här är som is i solen..


Äntligen!

Har suttit och kämpat så mycket så nu orkar ja inte mer :p
Tillfällig header, bilderna tog för typ två år sen.. Måste ta nya bilder! Bloggen blev iallafall höstigare.

Nu ska ja ladda någon film som ja skulle kunna kolla på, eller kanske gossipgirl :)


It feels so good

Sitter och lyssnar på The Voice online party, haha, men det är bra musik iallafall. Har suttit och kämpat med bakrunden nu i en timme och nu blev den äntligen så som ja ville att den skulle bli. Nööjd!
Nu är det bara headern som fattas och kanske lite annat smått :)

Är ensam hemma, deppigt, men ska inte sörja för de, ska sitta och geeka filmer och serier hela natten lång ;)


There are some people who live in a dream world, and there are some who face reality; and then there are those who turn one into the other.




Igår var mysig. Thaimaten var verkligen underbar, och sen efter satt vi och snackade en massa, spelade poker och kollade på filmer :)
Gick o la oss ganska sent och vi skulle vakna klockan 11 och Avz som hade sin väckarklocka på stängde av den och somnade om -.- Så vi vaknade runt två och då va lördagens planer helt förstörda... Men aja, det var najs!

Det kommer väl lite bilder sen någon gång.. :)

- Förra vintern.

 

Måste också ändra min blogg. Den är för ljus och somrig tycker jag. Men behöver nya bilder, vilket jag inte har -.- Aja, ska försöka ändra degsinen lite!


All the things you say

Hinner visst blogga ett inlägg. Ska vara kvart över 6 hos Jossan.
Fick tillbaka två prov idag, och No gick någorlunda bra, men de kunde ha gått bättre, fick G+ på det, blev jätte beskviken, haha. Och så på teknik provet så fick jag VG++, och jag hade gjort två streck längre skulle ja ha fått MVG.... -.-

Sen efter drog vi till prisextra och köpte asmycket till ikväll. Ska nog börja packa snart.. Men ska först läsa lite bloggar och sånt, så ses imorgon :)


Vilken vacker sång, varför är alla Bruno Mars sånger så fina för? :(



I'll never be your mother's favorite
Your daddy can't even look me in the eye
Oooo if I was in their shoes, I'd be doin' the same thing
Sayin' there goes my little girl
Walkin' with that troublesome guy


But they're just afraid of something they can't understand
Oooo but little darlin' watch me change their minds
Yea for you I'll try I'll try I'll try I'll try
I'll pick up these broken pieces 'til I'm bleeding
If that'll make you mine

Cause there'll be no sunlight
If I lose you, baby
There'll be no clear skies
If I lose you, baby
Just like the clouds
My eyes will do the same if you walk away
Everyday, it will rain, rain, rain

Detta visste ni kanske inte om mig..

º Jag älskar prinsesstårta!
º Jag sitter och skakar på benet hela tiden..
º Jag hatar lil al fadji, tycker att han är sjukt störande.
º Att jag har brutit armen när jag var 4 år.
º Jag har en ful gammeldags nokia för min har en vattenskada och jag vet inte när jag får en ny..
º Att vissa dagar så har jag så sjukt dålig aptit så jag mår bara illa av vid tanken av mat. Jag kan inte äta något under hela dagen, bara typ oboy och lite youghurt.


- Min vackra mobil

The words printed here are concepts. You must go through the experiences.




Tänkte berätta lite om vad som händer imorgon för att ja kommr inte ha någon tid till att blogga. På morgonen missar jag jumppan eftersom jag är med i kören, jaa, det är ju endå sista året så varför inte?? ;) Men det har inget med att ja inte kan blogga :p

Efter skolan ska ja och brudarna gå och köpa en massa gott till kvällen eftersom vi ska ha tjejkväll hos Jossan. Så vi ska köpa de och en massa thaimat, sitta spela poker och kolla på en massa filmer. Och så blir det såklart en massa skitsnack som alla tjejor har ^^
På lördag så ska vi typ gå och shoppa i Hollister, haha, är efter, har inget därifrån... ÄN ;D


- Tjejkväll hos Jossan någon gång i vinter 2010

- Tjejkväll hos Vera på majbrasan 2011


♥♥♥


Hårvård by Ida

Jag tänkte dela med mig lite av mina hårtips.

Alltid när ja sätter hårinpacking i håret så har jag i det i ungefär 5-10 min och när jag har tvättat ut det så lägger   ja i balsam. Tycker att det blir bättre effekt.

Klipp ditt hår bara en gång om året. För då hinner det växa och klipp bara topparna när du endå är hos firssan, om du inte vill ändra frisyr helt och hållet. Klipp inte varje månad eller det där, för då får man aldrig långt hår!

→ Jag brukar borsta mitt hår när det är blött. Tycker att det blir finare och mjukare då. Och har alltid gjort det, sen jag var liten. Om jag låter mitt hår vara blött och torka utan att bli borstad så blir det bara burrigt och inte mjukt!

→ Om du har mörktbrunt/svart hår, färga det hellst inte blont. Det kommer slita sjukt mycket och det är inte bra för håret!


I hear and I forget, I see and I remember. I do and I understand.


Gud, jag är helt slut. Vi badade cirka 2 timmar och sen efter det var det bara att hoppa på träningen. Hardcore dag asså.
Ska somna tidigt idag, typ halvtio. Måste verkligen ta och sova ut nu, och vi börjar ändå så tidigt imorgon. Aja, brände väldigt mycket kalorier idag!
Sitter och lyssnar på min asbra spotify lista och tar det lugnt.
Här kan ni hitta den: ahlström,, :))


- Vad liten jag ser ut, men det är för att ja e de :) Nyår 2009 tror ja.

Näe va jobbigt!

Orienteringen var asjobbig !
Det började med att ja o Avz åkte tillsammans till kärrtorp och där träffade vi de andra. Sen fick vi springa runt i en hel skog och hitta 15 kontroller som var utspridda lite överallt där, och den var en massa uppförsbackar och nerförsbackar. Sen när vi hade fått alla så slutade det med att vi gick vilse och kom till någon lägenhets område och allt..
Det roliga va att vi fick 50 kr av Andres om vi gav dom tre kontroller som dom inte hade, hihihi ^^

Klockan två ska ja träffa Mirre, Jossan o Avz i skanstull o vi ska gå och bada i eriksdalsbadet, najs, och sen vid fem så börjar våran träning. Mycket träning idag alltså...



- bjuuder på dom här! Det var innan någon fest, haha! mars 2009, kanske ta och skaffa snelugg igen.... ;)

Men nu ska ja gå o packa ner träningskläder, handduk och sånt, och göra en macka, seeya later!

Hur kan jag missa det här?

åå, missar Whitney Port! Hon är i gallerian.. Jag har en sad moment för tillfället.. :/


Looking for you

Min syster fyller 4 år idag! Grattis till henne. Vi har ätit en massa tårta, kakor och saft. Sen har vi också öppnat presenter. Hon fick typ det hon önskade :)

Skolbion som vi kollade idag hette king's speach. Den var bra faktiskt. Lite sorglig sådär.
Haha, vår lärare sa att vi inte får äta något, men alla har ju med sig något, och så satt alla andra som va där o typ åt bullar och jag vet inte vad.
Imorgon har vi orienteringsdag i kärrtorp... hoppas de går bra iallafall..

Nya iphonen!

Hmm, nu har den nya iphonen kommit ut. Det blev ingen iphone 5 utan 4 S. Undra hur mycket bättre den är...? Man blev lite besviken eftersom det har varit så mycket snack om den här 5:an...



Den ser exakt likadan ut. Men det kanske är som med 3:an. Först kom iphone 3 ut, den 3GS, sen 4:an, nu 4 S och sen kanske om ett år kommer iphone 5 ut.. Haha, funderingar ;)

Men nu ska jag till skolan iallafall, ses !

Tidig

Älskar när man har tid på sig och när man tar det lugnt på morgonen, ingen stress liksom.
Ska åka mot skolan om 15 min :)
Idag har vi bara 45 mins lektion och sen ska vi åka på skolbio och efter det så slutar vi. Tycker att den här mattelektionen är lite onödig, vi skulle ju fått extra sovmorgon då, haha :p

Igår så träffade jag pappa och vi kollade på en mobil och så grillade vi och kollade på någon värdelös skräckfilm. Älskar grillat!
Tycker inte att skräckfilmer är så läskiga faktiskt. Bara för tillfället när man kollar den, men efter inser man hur dålig den är o så, hahaha xD


Min dröm säng



Hahaha, vad ful den blev. Men satt och fixade med den och sen hoppar det där ljuset från sin plats och täcker nästan allt så jag orkar inte göra om.
Men skulle vilja börja fixa min drömsäng. Det där skulle va och såklart en massa ljus runt omkring! och sen en dubbel ofc :) Men det blir kanske när jag flyttar... Aja, vill iallafall ha det :D


Theres lot of pretty girls.

Fick tillbaka mitt So prov idag, blev besviken, trodde på ett MVG men fick VG... Har någon annan också så att dom får pengar för vilket betyg dom fick? Jag får de :)))
Efter skolan gick jag till jobbet men det gick ingen bra idag, bättre dagar hoppas ja kommer :)


saknar lite det där håret..

Det här inspirerar mig att vilja flytta till Kalifornien














Jersey Shore
Awkward
Blue moutain state
Skins

Längtar så sjukt mycket. Vill bara flytta dit, ha en beachhouse, sola vi stranden, surfa. Att flytta dit har varit min största dröm i ca två år nu.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Alla vill väl ha mysigt någon gång


Balett? Jag...?


Swan lake

Okej, tänker erkänna en sak. Jag tycker att balett är skit fint!
Skulle faktiskt inte banga på att börja på det, haha. Nej men ärligt, älskar swan lake. Låten gör en så avslappnad. Jag skulle vilja vara en proffesionel dansare, liksom kunna vara med i sånna uppspelningar och vara vacker... Drömmar.


I close my eyes and i see better days.


haha, funderar på att köpa uggs eller dom e inte äkta, men sånna fejk till mina syskon i julklapp. Vill att dom ska vara  moderna, haha ;) Och så är ju endå den minsta, Vilda, sjukt noga med vad hon har på sig och allt sånt, hon är bara 3 år och vill ha klackar man kan gå utomhus med och en snygg väska till födelsedagspresent?
Hon ville iallafall ha dom rosa och Disa vill ha dom bruna med den där kaninen. Tyckte själv att dom var ganska söta, hihih ^^

I wish we had an athor time, i wish we had an athor place



Igår var jag med Linda. Vi gick runt och kolla på en massa kläder, hitta en massa jag vill ha, snacka o gjorde en massa videos, haha! Har själv inte sett dom, undra hur dom e...
Idag har jag inte gjort något speciellt, träffade pappa en snabbis..  aja, nu bjuder jag på lite bilder från igår som är tagna från Lindas bloggish :)


Do what you wanna do

Ska fixa mig och kanske städa lite. Ska åka till Kista och träffa Linda.
Ha en mysig lördag! :)

- haha, shit va gammal ! får inte den till större, men typ 2007 eller 08 ^^  Hade tappat något under hyllan...


Du och jag mot världen



Godmorgon !
Idag händer inget speciellt. Ska fråga runt lite om vad folk gör idag, haha.
Igår var jag hos pappa. Vi hade såhär fredagsmys, vi kolla någon film som syskonen ville se och så åt vi godis, chips o ostbågar, och så drack vi julmust ;D

Får panik, mitt rum är hur stökigt som helst. Måste också plugga på engelska verben o orden och så ska jag kolla på tågbiljetter. Ska resa lite.. ^^

RSS 2.0