Morgning

Vaknade klockan runt 9.00, det går inte att sova långt när småsyskonen är här!
Idag på dagen tror jag att jag ska träffa Avz, fast hon har inte vaknat än -.- Hon har några very intresting news att säga, Jos, Vera, Mirre, ni får höra den senare ikväll så oroa er inte :D Ska samtidigt försöka få hem lite kläder..
Senare ikväll blir det en sleepover hos Vera, det ska bli najs ^^
See ya later alligator!



Från tidigare!


När jag drar upp gardinen så ser jag det här..


Like, forever..



Den här fredagen sög

Idag har jag haft världens sämsta dag.
När jag kom hem ville jag bara gråta och gå och sova vilket jag gjorde, vet inte hur länge jag sov, en timme tror jag.. Nu sitter jag med en fet godispåse och tröst äter..

1. Dagen började med att jag inte hittade mina hörlurar och kom försent pga det.
2. På matten hade vi nationella och det gick jätte dåligt.
3. Sedan hade vi jumppa uppvisning och det gick jätte dåligt, fick bara G.
4. Sedan hade vi NO och jag skrev helt fel på en fråga som betydde väldigt mycket tror jag.
5. På engelskan hade vi övningsnationella som gick bra.
6. Och på tekniken så tappade jag varmt lim på mina byxor
7. och sedan så pressade min lärare sönder min bro på misstag.
Liksom helt förjävlig.

Vi får hoppas att imorgon blir en bättre dag. Under dagen ska jag göra något och sedan ska jag och brudarna hem till vera och ha funnyfunny. På söndag har vi klassmiddag, hoppas den blir lyckad. Då är det också första april ;))




Alskaa


Det här skulle vara riktigt coolt. Att ha en havsörn och räv ute på verandan..
Har alltid vilja åka till Alaska för att kolla naturen och vilja se en havsörn på riktigt där, det skulle vara fett coolt (y)

Tagg

Tjenaa mittbena!
Igår orkade jag inte blogga. Gymmade i en timme, kondition och styrke, och när jag kom hem orkade jag ingenting. Min kropp var helt trött men inte min hjärna, det var hemskt. Så låg bara på soffan och kollade på tv hela kvällen.
Idag så gjorde jag klart min bro i skolan och sen åkte jag hem och pluggat hela tiden framtills nu. Imorgon har jag två prov, en nationella och fysik, sen ska vi visa upp någon grej i jumppan också -.-
Tycker att timmarna går så sjukt fort.. Man hinner inte göra något känns det som. Har blivit stressad eftersom dagen tar slut alldeles för snabbt..


Nu tror jag att jag måste gå och hämta vatten, jag håller på att torka ut..
Och Andres är lite desperat och ville att jag skulle nämna hans namn här, hejhej Andreas/Hannes ^^


Innan jag börjar mitt riktiga inlägg, OMFG!!!!!


Ohmyfreakinggodness!!!!
Har sett alla, är en riktig Twilight geek ♥ 16 november!

Before i die..


Work it out

Tränade lite imorgonen men hann inte med mycket så ska nog träna mer imorgon. Hade np i svenska idag och det gick rätt bra, fick VG. Asså man kan ju inte sitta och diskutera framför sin lärare när man vet att hon sitter och lyssnar och bedömmer dig.. Stannade kvar efterskolan i tekniken för att göra klart min bro. Hann med superduper mycket, imorgon ska jag stanna kvar lite för att limma fast ett ben jag drog av innan jag gick.. och på fredag ska vi krossa den för att se hur mycket den orkar ^^
Skönt att helgen är spikad också. Mars månaden får ett bra slut, hoppas jag!


Bara för att mina favorit tumblr bombar me hungerspelen.. :))





I been waiting for a long time

Tjena!
Efter skolan så träffade jag pappa. När jag kom hem så satte jag igång med att göra amerikanska pannkakor eftersom mamma hade köpt hem lönnsirap. Dom blev verkligen himmelska! Sitter med någonslags balsam i håret nu och ska dusha bort det om 10 min och efter det blir det BigBrother och plugg.
Eftersom vi har sovmorgon på morgonen imorgon så tänkte jag ta tiden till att åka och köpa mitt gymkort, så det bli träning på morgonen ^^


Justin Biebers nya låt som kom ut idag. Jag tycker inte om den så mycket, dom bästa delarna är ju när gitarren kommer..




Some are like water, some are like the heat
Some are a melody, some are the beat

Sooner or later they all be gone
Why don't they stay young?

It's so hard to get old without a cause
I don't want to perish like a fading horse
Youth is like diamonds in the sun and diamonds are forever
So many adventures couldn't happen today
So many songs that we forgot to play
So many dreams swinging out of the blue.

So call me maybe

Hello, det blev inte mycket blogg idag, men jag har helt enkelt inte orkar :p
Idag har jag inte gjort någonting förutom att plugga lite ibland.
Nästa vecka kommer bli awesome enligt mig eftersom jag ska skaffa ett gymkort och börja träna mig inför sommar, är hur otränad som helst --.-
Älskar söndagar eftersom då kommer mina två favorit program på MTV, Jersey Shore 5 och Death Valley. Hoppas ni också njuter av denna sköna söndag!


Before i die..


Go go go

Kom hem runt 12 igår och datorn var inne i syrrans rum så orkade inte hämta den, så det blev en mobilblog istället. Men kvällen igår var chill!
Efter skolan så chillade jag, Avz, Jossan och Mirre i kronobergsparken ett tag innan vi drog vidare mot park för att kolla hungerspelen. Den var sjukt bra! Blev helt käär i Joshua Ryan Hutcherson (han som spelar Peeta Mellark) så sjukt söt ♥
Sen efter det blev den hem en snabbis och sedan ut igen för att träffa Andres och Filip. Vi gjorde inte mycket, chillade i vasaparken och träffade på några killar, Erik och Oskar tror jag att dom hette och va med dom resten av kvällen.



Fart

Åhgud, orkar inte hålla ögonen öppna mycket längre. Idag har jag verkligen haft fullt upp och ligger just nu i sängen och väntar på att få kura ihop mig som en liten ekorre och sova så gott hela natten lång ;p Berättar mer om vad som hände idag imorgon, just nu är jag helt enkelt bara för trött!
Godnatt!!!!


Work that shit

Idag hade vi en riktigt kort dag. Hade bara jumppa (hardcore uppvärmning..) och No. Kommer ihåg att i 7:an eller 8:an så började vi 08.15 och slutade 10.45 varje fredag, gud vad skönt det var!
Eftrer skolan så åkte jag, Avz och Jossan hem till mig och var här en liten stund, sedan åkte vi vidare till odenplan för att luncha i sushi resturang.


Before i die..


Tipsss

Tänkte tipsa om en sak!
Om ni vill ha lite "lyx" till en vardagsmorgon eller kväll så borde ni köpa hem vitcholkad kulor som man kan göra varm vitchoklad av. Fick det i julklapp och drack upp min sista kopp iförrgår :/
Det är galet gott, mycket godare än vanlig chokladdryck.
Det är värt pengarna, jag lovar!


Möte med en överlevande från förintelsen.

Idag har det varit en riktigt intressant dag.
Klippte även mitt hår idag. Ni förstår inte hur skönt det är att ha mjukt, oslitet hår. Alla som har det borde klippa av det eftersom det är så värt det! Det växer ju också ut efter ett tag. Ska aldrig mera misshandla mitt hår med färgning, använda värmeverktyg utan skyddsspray osv. Plus så är det ju sjuukt mycket snyggare att ha sin ursprungliga färg :)

Dagen började med musik. Vi måste kunna spela en låt på fyra acord och 4-5 stycken.. Men jag kan min! Nu måste jag bara lära mig texten eftersom vi måste sjunga till den också.
Nog om det. Idag i skolan var det en överlande, Hédi Fried, från förintelsen (Aushwitz och alla dom arbets/koncentrations/utrotningsläger) på besök och hade föreläsning för oss. Det var intressant! Hon berättade lite om hur det var att vara jude i den tiden och sen sin livshistoria. Det var tragiskt att höra. Liksom tänk vad hon har gått igenom, som jag (säkert inte ni heller) inte kan föreställa mig. Köpte en av hennes böcker också, skärvor av ett liv. Kommer få ett exemplar av de senare eftersom alla köpte så böckerna tog slut. Men det är otroligt coolt att träffa en överlevare, det går knappt att beskriva.



Ser ni skillnaden?
Galet skönt med det här vårvädret också, det var ju hur varmt som helst idag! Jag såg i tidningarna att det ska bli ännu varmare imorgon, men man ska inte riktigt aldrig lita på medias väderraporter..


Dreams

Gud vad jag har ont i svanken och i magen, vill spy och svimma.. fresh..
Träffade papi i stan och kollade på balklänningar. Jag tror att jag har hittat min slutgiltiga balklännig. Den är så sjukt snygg! Hoppas att ingen annan kommer ha den bara ^^

Imorgon har jag ingen No eftersom jag hade det i fredags (vi gjorde np i halvklass) och det är sista lektionen så det är jävligt chill. På onsdag kommer det en överlevare från förintelsen att besöka vår skola och prata om det. Det kommer bli sjuuuukt intressant! Jag hoppas att jag köper mitt gymkort då också. Här ska det tränas inför sommaren. På torsdag har vi halvdag och på fredag blir det hungerspelen!!! Awsome week!
Men nu tror jag att jag ska lägga mig i sängen med en stor kopp varm vitchoklad, kolla på gossipgirl/keeping up with kardashians och tycka synd om mig själv.


Aaaaaaw!

Man ser verkligen på hundar om dom är skyldiga till något, sjukt gulliga!! Att dom också kan skämmas över något så mycket att dom knappt kan kolla sin ägare i ansiktet.. ^^


Recept på att bli en pajas, gör det motsatta.

Människor som snackar skit om varandra och sedan blir vänner igen.
Jag stör mig på sådana människor. Först är du kompis med henne och sen blir du ovänn med henne. Ni båda snackar skit om varandra, avslöjar hemligheter, säger elaka saker till varandra, retas, hackar ner på komplex osv, sedan efter två veckor eller så drar ni ett streck över det och blir vänner igen. Liksom haallåå? Det finns ingen tillit kvar i vänskapen, man vet aldrig om den andra snackar skit om dig direkt när du vänder ryggen åt henne, det är som om du vill att dina s.k "vänner" ska hugga dig i ryggen och vara mobbad.
Kasta bort falska och ytliga vänner, du kommer annars bli behandlad på detta sett om och om igen och kanske själv bli en, som snackar skit om dina "vänner" medans du är "vän" med dom. Jag kan inte lita på en människa som snackar skit om sina vänner eller har varit vän, bråkat och snackat en massa skit och sedan blivit vän igen. Jag känner mig alltid osäker ifall hon/han gör exakt samma sak mot mig.

Om man bråkade som liten runt 7-13 års ålder är det helt okej att fortfarande bli kompis med den personen eftersom då vet man ingenting och man menar ju verkligen inte det. Men vid 14 års ålder har man mognat sig lite och kanske börjar använda sin hjärna förnuftigt. Fattar ni vad jag menar?

Det är en helt annan sak att lätta på sitt hjärta och tala ut om vad som irriterar en själv om andra. Då sitter man inte och säger "- Hon borde operera om hela sig.", "-Kolla hur jävla ful hon är, bristningar överallt."
Jag tycker det lågaste är när man börjar hacka ner på någons utseende. Man kan inte välja hur man vill se ut när man födds. Man ger bara onödiga komplex och får den personen att må dåligt. Alla ser ut olika och det är unikt, hur kul skulle de va om alla såg helt likdana ut liksom?

Nääär ska folk inse fakta och sluta vara en idiot som väljer dåliga vänner framför bra liksom?

Whitout makeup




När jag borstade ut håret igår blev det jätte fiiint!! Har fortfarande kvar lite lockar ^^


Brunch

Idag började jag min morgon med att göra amerikanska pannkakor till frukost. När jag använt ungefär hälften av degen så hällde jag i lite blå karamell färg och dom blev gröna, haha ^^ Men det blev asgott (y) Sen har jag typ bara städat. Nu tar jag en paus och sen ska jag fortsätta städa. Måste börja med min So uppsats också eftersom den ska vara snart någon gång..
Ikväll börjar också Jersey Shore säsong 5 också :D Så kvällen är planerad, har verkligen kämpat att inte kolla episoderna online!


Har jätte stor lust att köpa hem en massa karamellfärg och göra regnbågsmuffins osv. Såg bilder på några som hade gjort det och det såg väldigt intressant ut!


Egou





Ser typ exakt likadan ut i alla bilder men...
Jag hatar att man är vackare i verkligheten men så ser man ut som en åsna på bild..


Film tips

Kollade klart en film idag som jag började titta på i torsdags. Asså den är sjuuuuukt bra, man kan knappt hålla sig för tårnarna i slutet :/
Huvudpersonen i filmen har sjukt fina ögon!!! Det passar också bra till hans hår ^^



Trailern suger, den är sjukt mycket bättre!
Beskrivning: Under andra världskriget tvingas åttaårige Bruno att flytta från vännerna och tryggheten i Berlin till "landet", där hans far är befälhavare över ett koncentrationsläger. Detta håller familjen dock hemligt för Bruno, som på egen hand upptäcker sina nya omgivningar. Här lär han känna Shmuel, en jämngammal judisk pojke som är fånge på lägret och en vänskap uppstår mellan pojkarna.

I will do something new

Wohaa, när jag kollade så har statestiken skjutit sig upp, jag har ingen aning om varför.. men det är kul :D
Vart ingen utgång, men jag bryr mig endå inte, varför ska man vara någon tråkig männsika?
Photoshooten var iallafall jätte kul! Först blev vi stylade och sedan blev det blider :)) Vi köpte hem ungefär 12 bilder, haha, vääärt!
Sen jag kom hem har jag suttit och tagit egobilder och plötsligt så hade jag över 250 bilder... That can happen ^^



Film

Såg en asbra film nyss, ni måste bara se den! Den är så sorglig :( berättar mer om den sen när jag kommer hem!

Lördag

Hej alla läsare!
Idag är det lördag, har inte gjort någontinh framtills nu. Vid 15.30 ska jag och mamma vara i Östermalm eftersom vi ska på photoshoot. Det är ingen speciell photoshoot men det ska bli awsome!! :D Senare ikväll ska ja ut och träffa lite kompisar, vi får se vad vi hittar på, men jag tänker inte vara ute iallafall ^^



Shit vad jag saknar sommaren..


Dans

Första gången jag såg Danny uppträda i Melodifestivalen så sa jag från början att jag vill ha en sånhär dräkt. Kolla på den här videon hur sjukt coolt det ser ut! :o
Den är lite småseg i början men när du har kollat några sekunder så börjar det verkligen på allvar, grymt coolt!!!!


Ny profilbild i facebook!


I can drink that all



Hejsan!
Idag hade vi np i Fysik. Vi hade labb och jag tyckte att det gick riktigt bra. Om jag inte får ett VG blir jag besviken. Efter skolan så åkte jag och Avz till Burger King och satt där i timmar och hade deep talk. Den bruden kan man verkligen prata om allt med!!!!


Bit ihop, ta emot

Rubriken är till Uvz Banan.


Swiish


Tackvare Avz har den här låten fastnat i mitt huvud..
Hey i just met you, this is crazy
but here's my number, so call me maybe.
And all the athor boys try to chase me,
but here's my number, so call me maybe!

I dag gick dagen så otroooliiigt snabbt! Kändes som om jag nyss vakna??
Har ni appen viddy? Lägg isåfall till mig!!!! Idaahlstrm Har laddat upp 3 videos, en som jag sjunger på, haha så fuult!

Jag kommer alltid försent och det här hjälper ju inte..


Äntligen

Nu är entligen den skriftliga delen av Nationella i No gjort. På fredag har vi en till nationella men labb...
Sitter och laddar ner lite ny musik till iphonen, har verkligen tröttnat på alla låtar som jag har nu och lyssnar på hela tiden. Ikväll ska jag verkligen chilla. Har hardcore pluggat sen helgen -.-
Idag insåg jag också att jag slutar ju rålis om mindre än 3 månader :o slutar den för evigt! Shit vad tiden gick snabbt, det kändes som om man nyss började 6:an och tyckte att niorna var läskiga..


Inspiration












This is the beginning

Hellu!
Nu har jag äntligen lite tid över till att koppla av. Har pluggat till NO, vi har Nationella i de på onsdag.. Ska läsa igenom några kapitel innan jag lägger mig.
Gissa vad jag hämtade ut idag?? Biljetter till Hungerspelen!!!!! Förstå hur lyckliig jag är? Har väntat på det här sen jag slutade läsa sista boken, typ ett år sen. Den verkar underbart bra också och så är det på premiär dagen, wiihuu. Jag tror inte att det finns några biljetter kvar, inte inne i stan iallafall ^^
Har märkt att jag går väldigt mycket på bioo... men det är kul :D

Läste just igenom inläggen från igår och blev påmind över Devil Inside.. Asså den var helt okej, inte alls för läskig, men den hade ju såklart sina moments, men jag skulle inte kolla på den en gång till om jag ska vara ärlig :P



Söndag

Mycket mobilblogg de blev ihelg då...
Träffade grapparna Filip o Andres i fridhemsplan och vi drog och bowlade lite, jag fick ungefär 4-5 strikes, inget att bli förvånad över ;)
Snart ska ja gå och kolla på Devil inside med Filip, säger senaree om den var bra eller dålig.
Seeya!


Wanties

Jag skulle bli jätte glad ifall någon skulle ge mig det här, någon?

Barndoms minnen

Tjeenaa!
Har inte haft tid till att blogga förräns nu. Tiden har gått hur snabbt som helst, det kändes som om jag vaknade nyss..
Idag träffade jag pappa och vi kikade runt efter balklänningar. Jag hittade en men det är inte riktigt en balklänning utan mer än sommarklänning.. Men jag skulle sjukt gärna vilja ha den! Får fundera lite till..
Ikväll är det melodifestivalen! Jag hoppas verkligen på att Loreen vinner eftersom hon har bäst chans att vinna hela Eurovision Song contest.

Btw, visste ni att min stora dröm var att vara med i lilla melodifestivalen och sen komma vidare till Junior Eurovision Song contest (då det fortfarande fanns, astråkigt att dom har tagit bort den) när jag var liten? Gjorde till och med en text som jag började öva på, haha, önskar att jag skulle ha kvar den! Har fortfarande kvar CDn från 2005. Det var min favorit, satt och lyssnade på den dag efter dag. Den som jag röstade på de året vann också, var jätte glad!
Kommer också ihåg att när jag gick i 3:an (första året man fick uppträda i talangjakten i min förra skola) att vi uppträdde med Norges bidrag "Sommer og skolefri". Jag uppträdde den med Linda som jag fortfarande är kompiiis med :))))




Min favorit låt ^^


Home sweet home

Nu är jag hemma. Mobilbloggar istället eftersom jag inte orkar dra fram internet sladden och de -.-
Jag sde en rolig kväll iallafall. Träffade Filip och Andres i fridhemsplan och sen typ gick vi runt i hela innerstaden. Chillade i rålisparken, gick till smedis, åkte till söder och sedan till stan. Vi skulle fika med de fiket vi skulle till var stängt så de slutade med att vi satt i Burger King ett taag och åt Hot Brownie med mjukglass, sjuuuuukt good!!!!!!!!
Juste! Vi blev också stoppade av fältassistenterna, sååå drunk va vi ju endå inte, eller?? ;)

Tänkte bara hälsa godnatt, bloggar imorgon! GODNATTENS


Utee

E ute, vi har de jätte roligt. Vi chillar lite i söder o så, filip hälsar.


På resande fot

Sitter i tåget påväg till Nacka Forum för att träffa pappa. Hoppas ni har en trevlig fredag!!


Biilder från kungsberget


Bussen påväg dit


Första bilden: folket från skolan







Utsikt



Chill i sittliften


Passade på att sola på toppen av berget eftersom Jossan ramlade av liften i början..


Älskade vädret idag, otroligt vackert! Det var skönt med sol så man kunde sola när man satt i sittliften eftersom det tog extremt lång tid att komma till toppen eftersom den stannade 3-4 gånger :)))
Självklart har jag en massa videos också, men vet inte om jag lägger upp dom. Kanske gör jag det, ska först fråga ifall jag får :p Och dom är otroligt flummigaa!


Hemma

Kom hem för ett tag sen. Idag har det varit en riktigt rolig dag! Jag tycker att det var det bästa kungsberget resan i hela rålisperioden!!!!
Dagen började med att jag vaknade kvart över fem på morgonen och var vid skolan ungefär 06.20. Sen så hoppade vi in i bussen och fick riktigt bra platser längst fram typ. Hela bussresan tog ungefär 2 timmar och 30 minuter. Och vi flummade, haha! Dansade, shufflade jag vet inte vad..
Sen åkte vi skidor. Jag ramlade 2 gånger... Första gången var för att jag börja bromsa och andra var att jag åkte ner för en ganska brant backe och började bromsa och sedan ramlade jag och tappade skidorna åt helvette och staven flög iväg. Jag gled ner utan att kunna stoppa det, askul hahahahahah!
Påvägen hem så flummade vi igen. Skrattade åt allt typ och spelade in en massa roliga videoklipp.

Mina ben gör sjukt ont, eller det högra benet gör det. Ska försöka stanna uppe till Big Brothers slut och sedan gå och lägga mig. Imorgon fyller min syster år, hoppas hon blir nöjd över min present :))


06.20 på morgonen

 


Runt 18.30 på kvällen


STOP KONY 2012

Gud vad jag blev chockad! Ni alla måste se den här videon även om den är 30 minuter lång, den är värd att se!
Gå med i eventet i facebook också! Den 20 April 2012 klockan 23.00 ska man vara vid plattan och så ska man täcka hela stan me Josef Konys ansikte, alla måste få reda på vem han är!



Update från backen


Skiiidooor nu

Nu är vi framme och har fått på oss pjäxorna, here we come!!


Jag jublar för att ja e vaken


Jobbigt

Nu ska jag gå och sätta mig vid soffan för att Big Brother börjar om 10 minuter, efter det ska jag gå och lägga mig. Gissa vilken tid jag ska vakna imorgon? Klockan 05.00 eller senast kvart över!!! :o Måste vara i skolan kvart i sju och det tar tid att vakna för mig, jag kan verkligen inte vakna en halvtimme innan jag ska åka iväg..
Hoppas jag somnar direkt och sover gott inatt (vilket jag i princip gör varje natt) för jag behöver verkligen all sömn jag kan få för att vara pigg imorgon.

Godnatt läsare!!!!

Tagga inför imorgon!



Tjenaree!
Efter skolan idag så åkte jag, Jossan och Vera till DagLivs för att köpa en massa gott till imorgon. Är fett taggad!! Det kommer bli så sjuuuuukt kul. Det kommer bli lite mobilblogg under dagen så ni vet vad som händer, lite uppdatering gör väl inget ^^ Hittade den här låten som jag la in här över och när man lyssnar på den så blir man ännu mera taggad!!!!


Vi har laddat upp med massor med coola, oreos, wraps, godis, osv. Jag kommer inte orka allt jag har köpt iallafall, för sen blir det ju lunch där också...

Kendall Jenner






School day

Gud vad jag är dålig på att ta bilder. Och har ingenting att blogga om.. Får väl kolla runt efter inspiration i olika bloggar osv.
Idag började skolan och vi fick ingen mjukstart alls.. Överöst med läxor och så får man reda på att Nationella prov i NO börjar nästa onsdag och vi har fysiik -.-

Ni anar inte hur mycket jag längtar till sommaren! Gå runt med söta klänningar, bli brun, bada i havet/sjön, shoppa, dricka kalla drycker på klipporna, grilla osv. Sitter redan och laddar upp till sommaren med en massa sommarkläder. Gammalt ska ut och nytt ska in ^^


Back to school

Imorgon börjar skolan igen, så imorgon måste vi kånka med oss alla skolböcker tillbaka till skolan. Jag hoppas att golvet blev fint och att de inte behöver riva upp golvet en gång till innan 9:an -.- Det enda roliga som jag ser framemot är en grej som händer på onsdag, ni kanske kommer ihåg? och sedan påsklov och sommarlov. Det är bara 14 måndagar och 3 veckodagar kvar till sommarlov!!!!! Det låter mycket mindre än 101 dagar... Sedan till hösten blir det en ny start på allt. Det ska bli najs! Hoppas bara att jag kommer in i den skolan som jag lade som första handsval.. ^^



Födelsedags presenter!

Kollade nyss på Globen tidningen och såg att Eric Saade skulle ha konsär nästa måndad, så jag tänkte att jag skulle kunna ge en biljett till min lillasyster som fyller 8 år nästa torsdag eftersom hon älskar Eric Saade!
Nu ska jag kolla på lite keeping up with the Kardashians. Haha, älskar den serien, sjukt skön familj!


Sömntuta

Jag vaknade av att ytterdörren smällde igen och slängde en blick på klockan och insåg att den är lite över två. Brukar aldrig sova såhär länge, men det var riktigt skönt att sova ut!
Igår så kollade vi på Mission Impossible. Den var faktiskt galet bra! Jag får sluta vara så kritisk mot actionfilmer.. Men idag händer ingenting speciellt. Blir min fräsha upp dag idag :)


Gamla bilder från julas.


Bio

Filmen var asbra!!! Ska snart åka hemåt, tror inte att jag bloggar mera
Ikväll just nu vill jag bara ligga i min varma sköna säng :) berättar mer om filmen imorgon, godnatt!


Beautiful days

Älskar vädret!!!! Funderar stark att byta ut vinterjackan mot jeansjackan eftersom jag dör i min vinterjacka, hmm..?
Idag är det en rätt chilldag. Tog sprutan på morgonen, har fortfarande ont i armen och sedan hämtade pappa upp mig och vi åkte för att kolla på fyrhjulingar, snacka om framtiden och luncha på donken.
Klockan 21.40 ska jag se på bio med tjejerna. Det blir Mission Impossible. Jag gillar inte action filmer så mycket, men vi får hoppas på att den är bra!
Idag börjar Aviciis konsärer i globen. Skulle så gärna vilja se den men när jag kollade efter biljetter var alla redan slut -.- Aja, man får väl vara snabbare nästa gång han kommer till Stockholm!



Läkarmottaningen

Sitter i läkarmottagningen nu, ska ta den här cancersprutan så man inte får cancer. Gissa hur trött jag är -.-


.


Shoop




Allt är ju såklart mycket snyggare i verkligheten!


Busy day

Ni anar inte hur ont jag har i fötterna. Hade på mig mina klackskor och gick runt med dom hela dagen idag, har t.o.m fått skavsår i lilltån, haha!
Träffade Linda i TC och sedan blev det av att vandra omkring i en massa affärer. Fick hem två söta tröjjor! När vi var påväg hem så såg vi Acke från Big Brother, ni vet han som satt uppe på loftet?

Imorgon vet jag inte vad som händer, eller joo, på morgonen ska jag träffa pappa men senare på kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Skulle vilja se The Devil inside, men antingen så bangar hälften eller så är hälften tråkiga som inte orkar slösa sina pengar på att gå på bio. -.-

Staan

Var i stan och köpte lite grejjor, visar snart!!


RSS 2.0