D-i-s-s

Asså ja fattar inte hur folk som skolkar tänker? Att man tillexempel går typ två lektioner på en dag och sen så går man hem för att man inte orkar vara i skolan. Hur blir det senare då när man jobbar, bara för att man inte orkar jobba kan man inte gå hem? Om man över huvudtaget får ett jobb..Man får ju fan sparken om man inte jobbar o sen så kommer det i ens jobbregister och fler jobb vill inte ta emot en då. Det är samma sak med gymnasierna, om man skolkar så får man sitt sista handval om den ens vill ha en.

Ja skolkade oftaa under vintern, fattar inte hur ja kunde göra det, missade så jävla mycket, som jag senare måste ta igen hemma och man orkar inte göra så mycket hemma så man skiter i det, och då missar man hela det ämnet.
Liksom förrut när man inte gick i 8:an va det väl lite såhär okej, men asså nu i 9:an ska man väl inte fortsetta med det liksom? fattar ni..?

Många som fick sämre betyg eftersom dom inte kämpade och struntade i skolan tänker ofta tillbaka o tänker att dom skulle ha satsat mera och kämpat för betygen för att få en bättre utbildning o sen få ett bra jobb med en bra lön. Nu måste dom liksom gå om det i komvux om dom vill ha ett bättre jobb, och så går runt 3-4 år till att plugga där, när man kunde ha gjort det tidigare..? Åren försvinner på att plugga och ta om allt för att man missade det i skolan.. Under dom 3-4 åren kunde man ha blivit asrik tillexempel om man hade pluggat?

Jag tycker iallafall att sånt folk är helt korkade o helt misslyckade. Hellre pluggis än "coola bruuden/grabben" pluggisen får det endå bättre i framtiden än den "coola bruden/grabbern" som lever typ ute under en bro och tigger pengar i stan.


Kommentarer

Comment here!

Your name:
Remember me?

E-mail: (Visas bara för mig)

Din blogg eller hemsida:

Kör på bara :)

Trackback
RSS 2.0